АГРОЕКОНОМІКА КОЖНОГО ГЕКТАРА: ЯК ЗАРОБИТИ В 2024?

17 січня 2024, 14:32

 Які основні тренди розвитку аграрного сектору передбачаються на 2024 рік і як вони можуть вплинути на прибутковість кожного гектара?

 Які культури або види господарювання можуть бути наибільш вигідними у 2024 році, враховуючи попит на ринку та економічні фактори? 

 Які ризики та виклики можуть виникнути в агросекторі у 2024 році, і як вони можуть вплинути на фінансові результати сільськогосподарських підприємств?

 Які нові технології та інновації в аграрному виробництві можуть збільшити ефективність використання землі та допомогти заробляти більше на кожному гектарі?

 Які стратегії можуть бути використані для максимізації прибутковості гектара в умовах зміни клімату, екологічних та економічних викликів?

 

   Ці питання обговорювалися на черговому навчальному мітапі 16 січня 2024 року для фермерів, виробників і науковців за участі викладачів кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка та, студентів 3 курсу механіко-технологічного факультету НУБІП, організований журналістами проекту Aggeek (http://aggeek.net/). Мітап став можливий завдяки програмі USAID AGRO, що виконується компанією Сhemonics Україна.

 

 

Ведучий: Станіслав Шум.

 

Спікер: Богдан Круглик, Frendt LLC.

 

 

 

   Запис мітапу можна подивитися за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=_MfJL5iMasw

 

   Вечера О.М., ст.викладач кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook