Профорієнтаційна робота кафедри організації підприємництва та біржової діяльності на Житомирщині

17 січня 2024 року
    До поки студенти відпочивають і готуються до нового навчального семестру, викладачі працюють з майбутніми абітурієнтами. Так, 10 січня 2024 відбувся профорієнтаційний захід за участю доцента кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Андросовича Івана Івановича. На цей раз його слухачами стали учні 10-11 класів Бігунського ліцею, що на Житомирщині.
 
     Старшокласники отримали широкий спектр інформації про університет, безпосередньо економічний факультет, його спеціальності, переваги навчання, професійні навички, які отримають абітурієнти, ставши студентами кафедри організації підприємництва та біржової діяльності і здобувши спеціальність 076 «Підприємництва та торгівля».
    Переважна більшість питань зі сторони майбутніх студентів стосувалася умов, вартості навчання, проживання, майбутнього працевлаштування за напрямом обраної спеціальності, можливості закордонного стажування. Отримавши відповіді на поставлені питання, діти були запрошені на День відкритих дверей, щоб ближче ознайомитися з університетом, його унікальним місцерозсташуванням, колективом та умовами майбутнього навчання.
 

    Щороку діти згаданого регіону стають студентами нашого університету, факультету, маємо надію, що 2024 рік не стане винятком. Невеличкі села на прикордонні Житомирщини дарують талановитих студентів, які не тільки стають професіоналами у обраному напрямку, але й продовжують наукову роботу у нашому ВУЗі.

 

     Висловлюємо щиру подяку, за можливість провести зустріч з учнями, директору ліцею Федорчуку Юрію Миколайовичу.

Руслан Любар,
доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook