Представниці економічного факультету учасниці воркшопу «Синергія співпраці бізнесу і громадських організацій для покращення становища жінок в Україні»

17 січня 2024, 15:19
     10 січня 2024 року представниці економічного факультету Юлія Негода та Тетяна Куць були запрошені на воркшоп «Синергія співпраці бізнесу і громадських організацій для покращення становища жінок в Україні» для обміну досвідом між представниками/-цями приватних компаній, бізнес-асоціацій та організацій громадянського суспільства щодо реалізації ініціатив на підтримку розширення прав і можливостей жінок під час повномасштабної війни і процесів відновлення, який організований в межах ініціативи «Розширення можливостей жінок у бізнесі», що реалізується ГО «Український центр сприяння інвестиціям та торгівлі» за фінансової підтримки ООН Жінки, Уряду Швеції у співпраці з Офісом Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції в рамках реалізації Проєкту «Трансформаційні підходи для досягнення гендерної рівності в Україні».
    Проєкт спрямований на використання трансформаційних підходів для просування гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок через співпрацю всіх ключових партнерів: уряду, парламенту, організацій громадянського суспільства, приватного сектору та ЗМІ. Ссеред інших стратегічних цілей, проєкт має на меті залучення приватних компаній до реалізації програм, які сприятимуть досягненню ґендерної рівності та економічному уповноваженню жінок на робочому місці, у ланцюгах постачання та у громадах.
     ООН Жінки розглядають Принципи розширення прав і можливостей жінок (WEPs) як один із інструментів підтримки приватних компаній, щоб вони зробили внесок у розширення економічних можливостей жінок у своєму бізнесі, у ланцюгах постачання та у постраждалих від війни громадах.
     З вступним словом до учасниць звернулася Ірина Титарчук, виконавча директорка ГО «Український центр сприяння інвестиціям та торгівлі», яка розповіла про принципи розширення прав і можливостей жінок (WEPs) та особливостей їх впровадження в Україні.
     Людмила Ковальчук, аналітикиня з проєктної координації ООН Жінки в Україні привітала учасниць та побажала плідної роботи.
   Керівник напрямку соціальних проєктів ДТЕК, Вадим Галицький, розповів про успішні кейси впровадження Принципів розширення прав та можливостей жінок (WEPs) компанією ДТЕК.

   Оксана Байло, експертка з професійного використання LinkedIn для розвитку бізнесу та персонального бренду надала консультації для учасників воркшопу як знайти партнерів через LinkedIn.

      Загалом захід був дуже цікавим, а учасники воркшопу отримали нові знайомства та знання.
Дякуємо організаторам!

Олександр Лабенко,
доцент кафедри фінансів

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook