Кафедра Транспортних технологій та засобів у АПК відкриває нові горизонти майбутнім фахівцям транспортної галузі.

17 січня 2024 року
мтф

У сучасному світі, де розвиток технологій і логістики грає важливу роль у галузі транспорту, професійне орієнтування стає ключовим етапом у визначенні майбутньої кар'єри. Кафедра Транспортних технологій взяла на себе завдання провести успішну профорієнтаційну роботу для учнів Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Лідер» Смілянської міської ради Черкаської області.


Кафедра Транспортних технологій є випускною та займається  дослідженнями новітніх технологій у сфері транспорту та логістики. Завдяки широкому спектру предметів та практичним проектам, кафедра готує студентів до ефективної роботи в сучасному транспортному секторі.


Кафедра провела лекцію із презентацією про спеціальність, де учні мали можливість ознайомитися з основами транспортних технологій, їх важливістю у сучасному світі та перспективами в цій галузі.

Учні також були запрошені на дні відкритих дверей, де  матимуть  можливість відвідати лабораторії, ознайомитися з сучасним обладнанням та поспілкуватися з викладачами, щоб отримати більше інформації про спеціальність.


Після проходження профорієнтаційних заходів, кафедра підписала договір про співпрацю із Ліцеєм, і цим забезпечила учням школи «Лідер» можливості для додаткової підтримки та консультування. Інформація про вступ, можливості стажування та професійного росту надаватиметься для того, щоб учні могли приймати обдумане рішення щодо своєї майбутньої професійної кар'єри в транспортній  галузі.

Профорієнтаційна робота кафедри Транспортних технологій у Загальноосвітній школі «Лідер» є важливим кроком у формуванні майбутньої кадрової бази для транспортної галузі. Надання знань та практичних навичок дозволяє учням усвідомити свій потенціал у цій галузі та зробити свідомий вибір професії  для подальшого навчання та кар'єрного зростання. 

Лілія Савченко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook