Профорієнтація кафедри статистики та економічного аналізу в Словечанському ліцеї Словечанської сільської ради

18 січня 2024, 12:00

18 січня 2024 року відбулася онлайн зустріч з випускниками 11 класу та 10 класу Словечанського ліцею Словечанської сільської ради, де було презентовано освітню програму «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» економічного факультету НУБіП України. У даному заході взяли участь 48 учнів обох класів, активно долучились  вчителі.

Доцент кафедри Макарчук Оксана Григорівна розповіла про НУБіП України, основні цінності та пріоритети розвитку; проінформувала про освітні програми економічного факультету та детально розповіла про можливості й активності студентів при виборі програми «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу».

 

Доцент кафедри Куць Тетяна Валеріївна презентувала інформацію про міжнародну діяльність студентства економічного факультету, а саме про освітні стажування в європейських університетах-партнерах НУБіП України та проходження виробничих практик закордоном.

 

 

На зустрічі з майбутніми абітурієнтами викладачі наголошували, що обираючи навчання на економічному факультеті, зацікавлені та старанні студенти матимуть змогу отримати конкурентоспроможний фах, ґрунтовну професійну підготовку та широкі можливості для реалізації наукових, творчих і спортивних талантів.

Випускники ліцею мали можливість задати питання та отримати необхідну інформацію.

Щиро вдячні директору Словечанського ліцею Словечанської сільської ради Мазур Тетяні Борисівні за організацію заходу та поширення інформації про університет, зокрема програму «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу».

 

В.о. завідувача кафедри статистики та економічного аналізу,

 доцент Музиченко А.О.,

доценти Куць Т.В. та Макарчук О.Г. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook