Засідання проектної групи ОП «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти

16 листопада 2023 року

      Враховуючи основні концептуальні підходи до формування та удосконалення освітніх програм підготовки магістрів, а також за результатами проведеного Всеукраїнського освітнього нетворкінгу «Практико-орієнтована підготовка фахівців з галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики», 16 листопада 2023 року в режимі zoom-конференції відбулася робоча нарада проектної групи забезпечення ОП «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти. До обговорення проекту освітньої програми на 2024/2025 н.р. були залучені науково-педагогічні працівники, які забезпечують викладання дисциплін на даній програмі.

   На нараді було визначено напрями удосконалення освітньої програми, з урахуванням результатів викладання дисциплін у першому семестрі, наданих пропозицій роботодавцями та здобувачами вищої освіти, які навчаються за освітньою програмою «Готельно-ресторанний бізнес». На даному етапі внесено зміни до розробленого проекту ОП в частині переліку посад, які можуть обіймати випускники відповідно до Національного класифікатора України «Класифікація професій» ДК 003:2010.


    На розширеному засіданні проектної групи обговорено питання щодо внесення змін до фахових компетентностей, якими повинен володіти випускник даної освітньої програми, уточнення назв дисциплін та внесення змін до структурно-логічної схеми. Приділено значну увагу навчально-методичному забезпеченню дисциплін, необхідності використання сучасних джерел інформації, у тому числі іноземних.
За результатами засідання внесено зміни та доповнення до запропонованого раніше проекту освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти та оприлюднено на сайті кафедри для подальшого обговорення широкою громадськістю.
     Проектна група щиро вдячна усім учасникам освітнього процесу, які надали свої пропозиції та взяли участь в удосконаленні освітньої програми!

Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО,
гарант ОП «Готельно-ресторанний бізнес»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook