Засідання проектної групи за результатами публічного обговорення проекту ОП «Готельно-ресторанний бізнес» освітнього ступеня «Магістр»

18 січня 2024 року

     На сайті кафедри готельно-ресторанної справи та туризму для публічного обговорення було представлено проект освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Також гарантом було презентовано проект освітньої програми серед представників академічної спільноти та стейкхолдерів.
    Пропозиції щодо удосконалення даної програми надходили на електронну адресу гаранта та були отримані у результаті проведеного анкетного опитування здобувачів освітнього ступеня «магістр», які навчаються за ОП «Готельно-ресторанний бізнес» та роботодавців. Для обговорення отриманих пропозицій та внесення змін до освітньої програми 18 січня 2024 року відбулося розширене засідання проектної групи в змішаному форматі.


    Отримані пропозиції полягали в наступному:
- здобувачами вищої освіти запропоновано ввести до переліку дисциплін вільного вибору за спеціальністю дисципліну пов’язану з цифровізацією маркетингової діяльності;
- представниками академічної спільноти рекомендовано скорегувати структурно-логічну схему, а саме передбачити викладання дисципліни «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» у другому семестрі;
- роботодавці акцентували увагу на важливості формування професійних навичок (Hard Skills) та універсальних якостей (Soft Skills) у випускника даної освітньо-професійної програми.
  Гарант акцентувала увагу на доцільності врахування рекомендацій висловлених експертами під час акредитацій інших освітньо-професійних програм.

  Спільна робота усіх зацікавлених сторін дала можливість удосконалити ОП, яке враховує інтереси здобувачів вищої освіти та потреби стейкхолдерів.

Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО,
гарант ОП «Готельно-ресторанний бізнес»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook