Профорієнтаційна робота факультету ветеринарної медицини розпочалась!

20 січня 2024, 14:06

Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться подальше життя людини та як вона в ньому буде себе почувати. Адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності. Мрія і реальність – як їх поєднати? Як не помилитись у виборі своєї дороги, щоб бути щасливим у праці? Вірно обрати «справу життя», іноді, не так легко, як здається.
Саме з цією метою, доцентом кафедри фармакології, паразитології та тропічної ветеринарії Гончаровим Сергієм Леонідовичем було проведено профорієнтаційну зустріч із учнями 11-х класів біолого-хімічного спрямування Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3. На зустрічі спікером було презентовано факультет ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Акцентовано увагу на здобутках факультету, зокрема на сучасній організації освітнього процесу із використанням новітніх лабораторій та обладнання, рівні міжнародної співпраці та перспектив особистісного і професійного розвитку.

Майбутнім абітурієнтам продемонстровано різноманітні переваги на ринку працедавців за отримання диплому ветеринарного лікаря: можливість працювати практикуючим ветеринарним лікарем, займатися лабораторно-діагностичною роботою або можливість реалізувати себе у сфері державного контролю й нагляду тощо.

Можливо, хтось захоче реалізувати себе у науковому векторі розвитку – факультет ветеринарної медицини маючи потужний науково-педагогічний колектив, серед якого значна кількість докторів наук, професорів та видатних учених, імена яких відомі не лише в Україні, а далеко за її межами – допоможуть реалізувати амбіції в обраному напрямку. Організоване дозвілля та активне спортивне життя – ще один привабливий фактор на користь факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України! 

Сергій Гончаров,

доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook