Плановий старостат ННІ лісового і садово-паркового господарства

19 січня 2024 року

 17 січня 2024 року в ННІ лісового і садово-паркового господарства відбувся плановий онлайн-стростат. Враховуючи результати зимової сесії та підготовку до нового навчального семестру на порядку денному було передбачено чимало питань.
Традиційно старостат почався вступним словом директора інституту Романа Василишина, який побажав всім присутнім здоров’я та плідної праці. Директор звернув увагу на дотримання вимог академічної доброчесності, неприпустимість нестатутних відносин та підкреслив, що навчальний процес – це кропітка праця і велика відповідальність студентства у особливо у часи військового стану, де кожен працює на результат!

 

На старостаті, в першу чергу, обговорили результати зимової сесії та строки ліквідації заборгованості студентів. Особлива увага була приділена першокурсникам, оскільки це перша сесія, тому її результати важливі для подальшого сприйняття освітнього процесу здобувачами вищої освіти. Було обговорено графіки та особливості перездач дисциплін. Також розглянули питання вчасної проплати за навчання студентів-контрактників. Не менш важливим питанням було розгляд додаткових балів та результатів стипендіальних рейтингів студентів.
Зважаючи на зимову пору зорієнтували студентів займатися спортом, саморозвитком та готуватися до нових звершень!

Заступник директора з навчальної і виховної роботи
Олександр Соваков

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook