Участь науково-педагогічних працівників факультету тваринництва та водних біоресурсів у проєкті SusPlant

18 січня 2024, 15:18
Каунас, Литва

 11–12 січня 2024 року у Каунаському медичному університеті, м. Каунас (Литва) відбулася заключна зустріч у рамках реалізації міжнародного проєкту «Рослинна дієта для забезпечення прогресу в напряму сталого виробництва та споживання» в регіоні Балтійського моря (номер реєстрації 00122/2022). За фінансової підтримки Шведського інституту (Svenska institutet).

До команди проєкту входять організації зі Швеції (Swedish University of Agricultural Sciences, Research Institutes of Sweden та Kristianstad University), а також Вроцлавський університет наук про навколишнє середовище та життя, Литовський медичний університет, Національний університет біоресурсів та природокористування України (кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин, технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві та технологій виробництва молока та м’яса) і технічний університет Молдови. Крім того, ключову роль як партнери в цьому проекті відігравали харчові компанії з України та Молдови.

НУБіП України на заході представляв асистент кафедри технологій виробництва молока та м’яса Михайло Матвєєв, який ознайомив присутніх із результатами опитування людей в Україні щодо їх ставлення до рослинних замінників м’яса.

 

Насамкінець партнери домовилися щодо участі у майбутніх спільних проєктах.

 

Завідувач кафедри технологій виробництва

молока та м'яса                                                                                                    Анатолій Угнівенко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook