Ректорат: у фокусі весняний навчальний семестр та здоров’я учасників освітнього процесу

22 січня 2024, 14:30
  22 січня 2024 року, в 105-річницю Дня Соборності України, під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату.

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про підготовку до нового навчального семестру, формування розкладу занять. Цього тижня стартує цикл акредитацій освітніх програм.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський проінформував про перебіг реєстрації учасників олімпіади для вступу в університет.
  Голова профспілкової організації співробітників Ростислав Тарасенко проінформував про засідання профкому, на якому планується затвердити цьогорічний бюджет.

 

  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко проінформував про формування наказів про встановлення надбавок працівникам університету згідно з рішенням кадрової комісії.
  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко закцентував на старті виконання досліджень у 2024 році. До 1 лютого планується набір дослідницьких команд і початок виконання робіт.

 

  Директор студентського містечка Сергій Стецюк проінформував про стан справ в кампусі. Пройшла чергова перевірка укриттів, яка не зафіксувала зауважень.
  Начальник відділу аспірантури Віталій Вакуленко доповів про ліквідацію академічної заборгованості, початок наступного семестру для аспірантів.

 

  Начальник відділу супроводження діяльності навчально-дослідних господарств та діяльності Боярської лісової дослідної станції Микола Грунтковський проінформував про ситуацію з посівами, закупівлю добрив та палива, ремонт техніки.
  Начальник відділу координації співпраці з відокремленими підрозділами Олександр Санченко доповів про зустрічі керівників коледжів у Чернігівській області з обласною владою щодо питання можливої передачі цих закладів освіти на обласні бюджети, де виказали думку про хибність цього кроку.

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на стані сплати за навчання, виконанні рішень трудового колективу та вченої ради щодо оплати праці. Вирішено кадрове питання Оздоровчого центру.

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської роботи Валерій Іщенко доповів про завершення встановлення склопакетів, які були пошкоджені під час російських обстрілів. Під час канікул в гуртожитках заплановано провести дезінфекцію, дезінсекцію та дератизацію. Зверталася увага на системність роботи по управлінню господарства навчальних корпусів.

  Підбиваючи підсумки ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Ярославу Рудику – контроль за підготовкою до старту навчального семестру, провести анкетування щодо мотивації студентів до здобуття освіти в НУБіП України. Оксані Барановській – організація наради деканів та директорів ННІ 22 січня, настановчої наради із завідувачами кафедр 2 лютого. Володимиру Отченашку – за поданням деканів факультетів та директорів ННІ сформувати перелік інноваційних лабораторій для відкриття у поточному році, організувати проведення семінару-навчання. Вадиму Ткачуку – забезпечити старт діяльності Оздоровчого центру. Сергію Михнюку – відновити моніторинг захворюваності на ГРВІ серед співробітників та студентів.

   Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook