Профорієнтаційна робота кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології

23 січня 2024, 9:55
ФВМ НУБіП України

   Сьогодні питання формування контингенту є одним з пріоритетних для кожного ЗВО, тому у рамках виконання плану профорієнтаційної роботи 19 січня 2024р. науково педагогічні працівники кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології факультету ветеринарної медицини, професор Микола Радзиховський, та доцент Ольга Дишкант провели зустріч з учнями 10 і 11 класів Житомирських ліцеїв  №1 та №2.

   Майбутнім абітурієнтам було донесено інформацію про історію заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України, так і про життя сьогодні у ЗВО, висвітлена інформація про факультети в складі університету, і про професії які можуть отримати майбутні абітурієнти. Учням було роз’яснено умови вступу на навчання за різними спеціальностями, про можливості розкриття своїх здібностей у позанавчальний час – у науковій чи громадській роботі, у спорті чи культурно-масовому житті.

   Під час спілкування із учнями розповіли про цікаве і активне студентське життя сповнене різних можливостей (творчих конкурсів,  змагань, пізнавальних екскурсій тощо). Окремо зупинились на умовах студентського життя і забезпечення гуртожитків. Крім вище сказаного зазначили, що правильно вибрана професія сприяє задоволеності процесом праці та її результату, дає можливість максимального прояву творчості, кращого емоційного настрою, більш повного здійснення своїх життєвих планів.

Володимир Мельник, зав каф. епізоотології,
мікробіології і вірусології

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook