ОС Бакалавр

 
ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА
«Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство»
Першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство»

 

Гарант освітньої програми: Федосій Іван Олексійович кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту.
Контактний телефон:
e-mail: [email protected]


Метою освітньо-професійної програми «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» є формування у майбутнього фахівця здатності динамічно поєднувати знання, уміння, комунікативні навички і спроможності з автономною діяльністю та відповідальністю під час вирішення завдань та проблемних питань у галузі садівництва, овочівництва та виноградарства стосовно аналізу процесів формування врожаю сільськогосподарських культур, впровадження наукових досліджень у виробництво, науково-дослідній діяльності, розробки програм наукових досліджень, збору, обробки, аналізу, систематизації й узагальнення науково-технічної інформації вітчизняного та зарубіжного досвіду; реалізації та аналізу результатів досліджень

 

Працевлаштування: Згідно з чинною редакцією Національного класифікатора України: Класифікатор професій (ДК 003:2010) та International Standard Classification of Occupations 2008 (ISCO-08) випускник з професійною кваліфікацією «Дослідник із плодоовочівництва та виноградарства» може працевлаштуватися на посади з наступними професійними назвами робіт:
плодоовочівник, овочівник (6111); садовод, виноградар (6112), садівник, грибовод, квітникар (6113); фахівець з плодоовочівництва і виноградарства (3212); дослідник із плодоовочівництва та виноградарства (2213.1); професіонал з плодоовочівництва і виноградарства (2213.2); інспектор з якості хлібопродуктів, плодоовочевих, технічних культур і продукції тваринництва (3152)


Наявність акредитації: Акредитація освітньо-професійної програми «Садівництво та виноградарство» спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство» освітнього ступеня «Магістр» проведена у 2018 році (наказ МОН України від 07.12.2018 р. №2887-л, сертифікат про акредитацію Серія УД №11006792. Термін дії сертифіката до 1 липня 2024 року.


1. Стандарт вищої освіти ОС «Бакалавр» спеціальності 203 Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство

2. Наказ Проектна група ОПП

3. Освітньо-професійна програма

4. Навчальний план 

5. Обов’язкові компоненти ОПП (актуальні лінки на всі робочі програми, силабуси і на Elearn)

6. Вибіркові компоненти ОПП ( актуальні лінки на всі робочі програми, силабуси і на Elearn)
— Перелік дисциплін університету за вільним вибором студента
https://nubip.edu.ua/node/67362

7. Курсові роботи (пдф методичних рекомендацій до виконання ВСІХ курсових робіт)

8. Практична підготовка студентів за ОПП 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» (актуальні лінки на всі робочі програми на практику)

9. Матеріально-технічна база

10. Заохочення викладачів

11. Заохочення та патріотичне виховання студентів

12. Участь студентів у міжнародній діяльності

13. Участь студентів у конференціях, наукова і дослідницька робота
Наукові гуртки
Публікації студентів
— Наукові здобутки студентів (Сертифікати)
— Проведені заходи

14. Неформальна освіта

15. М’які навички «soft skills»

16. Гостьові лекції для студентів

17. Рада роботодавців

18. Підвищення кваліфікації викладачів

19. Договори про співробітництво та організацію взаємовідносин з установами-партнерами

20. Рецензії стейкхолдерів

21. Опитування студентів
Анкета для студентів ОС «Бакалавр»
— Результати опитування здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр»

22. Опитування внутрішніх стейкхолдерів
Анкета для викладачів
— Результати опитування НПП, що забезпечують підготовку здобувачів ОС «Бакалавр»

23. Опитування зовнішніх стейкхолдерів
Анкета для роботодавців
— Результати опитування роботодавців ОС «Бакалавр»

24. Скринька довіри

25. Академічна доброчесність

26. Протоколи засідань робочої групи та обговорення ОПП

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook