День відкритих дверей: факультет ветеринарної медицини зустрів абітурієнтів

28 березня 2015, 9:00
Факультет ветеринарної медицини

28 березня на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України відбувся «День відкритих дверей».

Захід був організований для випускників шкіл, технікумів коледжів - майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. 

Розпочалося свято з вітального слова проректора з навчальної та виховної роботи Кваші Сергія Миколайовича. Він охарактеризував основні принципи  і засади діяльності університету, новини які відбулися у структурі. Наголосив, що НУБіП України це університет, який готує фахівців для різних галузей господарства. Також він розповів про можливості проведення студентами дозвілля, матеріальну і спортивну базу, лабораторії, міжнародні практики, можливості отримувати подвійні дипломи тощо. Ще однією перевагою навчання в нашому університеті, зазначив Сергій Миколайович, є його зручне і престижне розташування.

Декан факультету академік Цвiлiховський Микола Iванович презентував історію та сьогодення факультету ветеринарної медицини, представив науково-педагогічний колектив кафедр. Ознайомив гостей із основною метою діяльності факультету, особливостями підготовки лікарів ветеринарної медицини. Наголосив на тому, що з 1-го вересня 2015 року вводиться в дію новий навчальний план, адаптований до навчального процесу кращих Європейських університетів, який передбачає підготовку лікаря ветеринарної медицини за освітнім ступенем "Магістр"  на базі повної середньої освіти (випускники середніх загальноосвітніх шкіл та технікумів і коледжів). Також представники факультету відповіли на запитання майбутніх абітурієнтів, надали їм детальну інформацію.

Заступник відповідального секретаря приймальної комісії Шевчук Віктор Миколайович ознайомив майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків  з особливостями прийому до університету в 2015 році.

Заступник завідувача кафедри військової підготовки, полковник Радченко Анатолій Миколайович ознайомив присутніх з можливістю отримання під час навчання додаткової військової спеціальності, а саме кафедра готує студентів за шістьма військово-обліковими спеціальностями 1. Бойове застосування механізованих з’єднань, військових частин і підрозділів; 2. Бойове застосування танкових з’єднань, військових частин і підрозділів; 3. Застосування автомобільних з’єднань, військових частин і підрозділів; 4. Експлуатація та ремонт базових машин бронетанкової техніки; 5. Експлуатація та ремонт електро- і спецобладнання та автоматики бронетанкової техніки; 6. Радіологія і токсикологія ветеринарна. Також здійснюється підготовка офіцерів кадру за спеціальністю ”Ветеринарна медицина”, спеціалізація ”Ветеринарне забезпечення військ (сил)”. Зараз на кафедрі військової підготовки навчається 746 студентів з різних ВНЗ Києва та України та 25 курсантів.

Усі присутні мали змогу переглянути інформаційні тематичні стенди, отримати рекламні буклети, брошури та інші друковані матеріали профорієнтаційного характеру.

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook