Стартувала підготовка до акредитації освітніх програм агробіологічного факультету

23 січня 2024 року

   В рамках успішної підготовки акредитації ОП планово 23 січня в очному форматі відбулася зустріч навчальної частини з гарантами та проєктними групами агробіологічного факультету, де узгодили план роботи та дедлайни.

   На зустрічі були присутні Ярослав Рудик, начальник навчального відділу, Оксана Зазимко, заступник начальника навчального відділу, Олена Колеснікова, заступник начальника навчального відділу з магістерських програм, Лариса Кліх, завідувач навчально-методичного відділу. В 2023 році планується акредитація 6 освітніх програм агробіологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, з них 2 на ОС «Бакалавр» - «Агрономія» і «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» - та 4 на ОС «Магістр» - «Агрономія», «Селекція і генетика сільськогосподарських культур», «Агрохімія та грунтознавство», «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство».

 

   Розпочала зустріч Лариса Кліх. Вона наголосила, щоб проєктні групи звернули увагу на відповідності навчальних програм стандарту. Обговорили поширені проблеми з оформленням вибіркових дисциплін та особливості   підготовки робочих програм та відомостей. 
 
   Оксана Зазимко, наголосила на необхідності оновлення навчальної літератури, удосконаленні електронних навчальних курсів, підготовці індивідуальних навчальних планів для здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр».
   Завершила зустріч Оксана Тонха, декан факультету, яка разом з гарантами освітніх програм підбили підсумки щодо плану роботи. Декан дала вказівки: відповідальним за ведення електронних сторінок кафедр оновити інформацію щодо договорів про співпрацю; обговорити і узгодити план проведення гостьових лекцій.
Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook