ГУРТОЖИТОК №6 НУБіП УКРАЇНИ ГОТОВИЙ ДО ЗУСТРІЧІ СТУДЕНТІВ

24 січня 2024 року
ФВМ НУБіП України

   Вже традиційно декан факультету ветеринарної медицини та його заступники відвідують гуртожиток №6 де проживають студенти факультету, проводять огляд кімнат, оцінюють їх санітарний стан, стан місць загального користування та готовність до початку освітнього процесу в другому семестрі 2023-2024 н.р.

   Так, 23 січня 2024 року комісія, на чолі з деканом факультету Миколою Цвіліховським, заступником декана Тарасом Савчуком, вихователями гуртожитку Юрієм Масаловичем і Романом Бокотьком, завідувачем гуртожитку Тетяною Василевич та головою студентської ради гуртожитку Іваном Главіцьким провела перевірку готовності гуртожитку № 6 до прибуття здобувачів вищої освіти після канікул на очне навчання.

   У першу чергу комісія звернула увагу на готовність укриття та ізоляторів гуртожитку на випадок їх застосування, наявність миючих та дезінфікуючих засобів і стан місць загального користування.

 

 

   Відзначено, що кімнати, в яких на даний час проживають студенти факультету, мають належний санітарний стан.

 

   Також декан відвідав кімнати, що готуються нині для студентів нового набору. Частина з них вже має певну ступінь готовності, а в деяких кімнатах триває ремонт. У гуртожитку не припиняються роботи щодо покращення умов проживання студентів.

   В процесі відвідування було також обговорено ініціативу студентської ради щодо створення в гуртожитку студентської зали відпочинку.

   Завдяки зусиллям ректорату, деканату факультету ветеринарної медицини, дирекції студентського містечка та, особливо, адміністрації гуртожитку і ремонтній бригаді НУБіП України, постійно відбуваються суттєві зміни щодо покращення умов проживання студентів, за що їм щира вдячність. 

 

   Отож, гуртожиток готовий зустріти своїх мешканців, бажаємо їм бути здоровими та щасливими!!!

Слава Україні!

Заступник декана ФВМ, Тарас Савчук 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook