Профорієнтація в Тернопільській області

24 січня 2024 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

19 та 22 січня 2024 року кандидат економічних наук, доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Наталія Голомша провела профорієнтаційні зустрічі з учнями випускних класів Бережанського ліцею ім. Віталія Скакуна Тернопільської області та Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7 з поглибленим вивченням іноземних мов.
 
Наталія Голомша розповіла про Національний університет біоресурсів і природокористування України, переваги вступу до даного навчального закладу, а саме розповіла про сучасну матеріально-технічну базу університету, навчальні програми, адаптовані до системи отримання вищої освіти в Європі, можливість паралельного навчання в закордонних університетах-партнерах, лекційні зустрічі з іноземними спікерами та можливість отримати звання молодшого лейтенанта на кафедрі військової підготовки.

 

Під час зустрічі Наталія Голомша надала інформацію про факультет аграрного менеджменту, зокрема про освітню програму «Менеджмент». Значну увагу було приділено професії менеджера, викладач провела тестування з учнями на виявлення в них лідерських та комунікаційних якостей, які так необхідні сучасному менеджеру.
Обговорили також комфортні умови проживання в гуртожитках, зручне розташування гуртожитків та навчальних корпусів у студмістечку, а також можливості для всебічного розвитку студентами під час навчання у столиці країни. Викладач розповіла учням про те, що в університеті створено сприятливі умови для наукового, культурного та спортивного розвитку студентів: численні наукові гуртки, гартки художньої самодіяльності, спортивні секції.
 
Висловлюємо щиру подяку за сприяння в організації профорієнтаційних заходів педагогічним колективам Бережанського ліцею ім. Віталія Скакуна Тернопільської області та Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Наталія Голомша
доцент кафедри адміністративного
менеджменту та ЗЕД

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook