Очне навчання в НУБіП - атмосфера повноцінного життя студента в начальному закладі

24 січня 2024 року

 Своїми враженнями від навчання у першому семестрі 2023-2024 н.р. ділиться Груба Кароліна, студентка першого курсу гуманітарно-педагогічного факультету  спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» НУБІП України:

 «Саме спеціальність обрала доволі швидко, тому що вже з шкільного життя я зрозуміла, що міжнародні відносини між державами є найголовнішим чинником для розвитку подальшої культури та традицій країн, як один з аспектів успішної, демократичної та вільної високорозвиненої держави. Тому у мене з’явилося велике бажання досліджувати проблеми міжнародних відносин та міжнародних комунікацій. Я не сумнівалася щодо вступу саме до НУБіП України. Ще з дев’ятого класу детально вивчала рейтинги університету та неодноразово чула позитивні відгуки про університет від друзів-випускників. Постійно брала участь у Днях відкритих дверей, саме це і надало мені впевненості в тому, що НУБіП України -  це навчальний заклад з високою академічною репутацією і тут я здобуду якісну освіту від висококваліфікованого викладацького складу.

Окремим пунктом хочу виділити те, що університет обрав саме навчання в очному форматі, що, насамперед, сприяє підвищенню ефективності навчання студентів та формуванню комунікабельності та колективної праці.


У першому семестрі навчання мені найбільше запам‘яталися пари в аудиторії під відкритим небом на території Ботанічного саду НУБіП. Незабутніми є практичні заняття, під час яких наша група відвідала музеї Історії університету, Музей анатомії, Музей лісових звірів та птахів ім. професора О.О. Салсаганського.


Приємно вражає і захоплює культурне життя в університеті, на відміну від інших університетів, - це і безліч культурних заходів, які відбуваються для студентів дуже часто, що дає змогу кожному студенту брати активну участь у заходах та знаходити нові знайомства.
Величезна перевага очного навчання ще і в тому, що це живе спілкування, емоції, враження та життєвий досвід,  який так необхідний активній та амбітній молоді.

 

Свою першу сесію я склала на результат, який мене позитивно вразив, адже що він був відмінним. Тому на своєму досвіді щиро раджу абітурієнтам вступати до Національного університету біоресурсів і природокористування України який, на мою думку, запровадить комфортне та насичене студентське життя, знайде підхід до кожного студента та допоможе реалізувати мрії на майбутнє.


 А на завершення щиро дякую керівництву нашого Університету, деканату гуманітарно-педагогічного факультету, викладачам за безпечне, цікаве та комфортне офлайн навчання! Уклінно дякую нашим ЗСУ за цю можливість! Усе буде Україна!

 

Груба Кароліна,
студентка 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету,
групи МВ-23002б
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook