Виховна година: починаємо другий семестр

24 січня 2024, 17:07

 24 січня 2024 року відбулася виховна година зі студентами 2 курсу 2 групи спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні науки та регіональні студії». Зустріч проходила дистанційно в режимі відео-конференції Webex Meet і була присвячена питанню початку навчання в другому семестрі в умовах військового стану.

Складні умови в яких опинився не тільки освітній та науковий процес, а і вся країна після повномасштабного наступу Росії вимагають від кожного з нас консолідації та мобілізації всіх наших сил. Дана ситуація вимагає, як від викладачів, так і від студентів відданості, сумлінності та постійної роботи над собою. Сучасному українському суспільству потрібна якісна освіта на масовому рівні, яка буде в змозі задовольнити вимоги як споживача, так і виробника матеріальних цінностей і духовних благ, приведу Україну як державу до успіху.
Студентам було повідомлено про те, що навчальний семестр розпочнеться з  5 лютого 2024 року за розкладом знаменника, всі покликання та контакти викладачів вони отримали, то ж продовжують працювати у відповідності до розкладу дистанційно до 29 березня 2024 року згідно графіку, а потім виходять на очне навчання. Ті, хто навчаються на програмі подвійного диплому в Поморській Академії (м. Слупськ) продовжують до оформлювати документи та підписувати індивідуальні графіки для продовження навчання.


 Тож сподіваємося, що студенти групи МВ 21002 б сумлінно приступлять до навчання у другому семестрі, будуть відвідувати лекції та плідно працювати на семінарах, а також активно долучатимуться до всіх культурних, освітніх та наукових заходів, які будуть проводитися в новому семестрі.
 Бажаю всім міцного здоров’я, впевненості у власних силах, відвертого прагнення до нових знань. Нехай весняний семестр принесе Вам радість спілкування, успіхи у навчанні!

Працюємо, навчаємося і дякуємо ЗСУ за таку можливість!
Слава Україні! Слава її Героям!

 

Ірина Матвієнко,
куратор групи МВ – 21002б

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook