Зустріч проєктної групи

24 січня 2024 року

   23 січня в очному форматі відбулася зустріч навчальної частини з гарантами та проєктними групами агробіологічного факультету, в рамках успішної підготовки акредитації ОП, зокрема "Селекція і генетика сільськогосподарських культур".

   На зустрічі були присутні Ярослав Рудик, начальник навчального відділу, Оксана Зазимко, заступник начальника навчального відділу, Олена Колеснікова, заступник начальника навчального відділу з магістерських програм, Лариса Кліх, завідувач навчально-методичного відділу. 

 

   Розпочала зустріч Лариса Кліх. Вона наголосила, щоб проєктні групи звернули увагу на відповідності навчальних програм стандарту. Обговорили поширені проблеми з оформленням вибіркових дисциплін та особливості   підготовки робочих програм та відомостей. 
 
   Оксана Зазимко, наголосила на необхідності оновлення навчальної літератури, удосконаленні електронних навчальних курсів, підготовці індивідуальних навчальних планів для здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр».
   Завершила зустріч Оксана Тонха, декан факультету, яка разом з гарантами освітніх програм підбили підсумки щодо плану роботи. Декан дала вказівки: відповідальним за ведення електронних сторінок кафедр оновити інформацію щодо договорів про співпрацю; обговорити і узгодити план проведення гостьових лекцій.
 

   Наступного дня відбулася зустріч проєктної групи для акредитації ОП "Селекція і генетика сільськогосподарських культур" у складі гаранта Олександра Макарчука та членів кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського з деканатом агробіологічного факультету.

 

   На зустрічі обговорювали питання відповідності освітньої програми стандарту вищої освіти та компетенціям. Узгодили план поетапної підготовки до акредитації магістерської програми.

Початок роботи покладено. Проєктна група розпочала свою роботу, а сумлінність кожного обов'язково приведе до успіху. 

Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook