«Октава» засяяла як «Найяскравіша зірка Різдва»

25 січня 2024 року

           2024 рік для народного дівочого вокального ансамблю «Октава» розпочався з перемоги! Дівчата полонили серця журі Двотурового всеукраїнського багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв «Найяскравіша зірка Різдва», який проходив за підтримки Управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту. На конкурсі була представлена пісня «Чорноморець» (обробка Анатолія Авдієвського).

           

Президент Associação Cultural «Êxito das Tendências» / Культурна асоціація «Тенденції успіху» Португалія, м. Лісабон Тарас Григорович Шевченко, артистка-вокалістка, учасниця телеефірів Х-фактор (4, 8 сезони), солістка Харді оркестр, старший педагог Талант-школи Наталії Могилевської, викладач Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв Тетяна Александрова, які були членами журі, відзначили, що на них надзвичайно приємне враження справили сценічна культура та краса дівочих голосів, а Ольга Богатиренко (солістка групи «Діти Фіделя», фіналістка проєкту Голос Країни 7, команда Джамали) та Анастасія Воєдило (співачка, музикознавець, провідний викладач естрадного вокалу м.Одеси, лауреат рейтингу «Топ 50 гордість та краса України») відзначили високий рівень майстерності і вдалий вибір репертуару, який сприяє самоідентичності та формуванню національної свідомості молоді, оскільки народна пісня залишається безкінечним джерелом духовності українського народу.
В « Октави» - почесне 1-ше місце!

 
 

Вітаємо дівчат з чудовим результатом і бажаємо вдалого продовження! Це тільки перша перемога у 2024 році, ще більші перемоги  чекають попереду, але всі ми віримо в головну ПЕРЕМОГУ – нашої України!

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook