Кафедра фінансів і кредиту економічного факультету проводить профорієнтаційні зустрічі

30 березня 2015 року

     26 березня кафедра фінансів і кредиту відповідно до намічених планів профорієнтаційних заходів, проводила зустрічі з учнями випускних класів загальноосвітніх шкіл м. Миронівка, Миронівського району, Київської області ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, № 3 та Миронівського навчально-виховного комплексу.

     Під час зустрічі із школярами було детально висвітлено основні етапи вступної кампанії у НУБіП України, напрямки підготовки, анонсовано проведення Дня відкритих дверей.
     Особливо акцентувалася увага на перспективах та можливостях майбутнього працевлаштування випускників за напрямком підготовки економічного спрямування “фінанси і кредит”. До діалогу, а саме, у такій формі проходили зустрічі активно долучалися класні керівники, директори шкіл.

     У кожному із п’яти класів було проведено тематичну вікторину на знання історії рідного краю та НУБіП України, переможці якої отримали пам’ятні сувеніри з символікою університету, а учні Миронівського навчально-виховного комплексу ще і флешки, адже випускником саме цієї школи є асистент кафедри фінансів і кредиту Олексій Андрійович Муравський, який проводив профорієнтаційну роботу.
     Усі учні отримали роздатковий матеріал, в якому коротко висвітлено основні досягнення професорського-викладацького складу та студентів економічного факультету, а також інформацію приймальної комісії.

Зеліско Інна Михайлівна,
завідувач кафедри фінансів і кредиту, доктор економічних наук, професор

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook