Кафедра епізоотології, мікробіології і вірусології продовжує профорієнтаційні заходи

26 січня 2024 року

   В рамках плану профорієнтаційних заходів на 2024 рік доцент кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Віктор Шевчук 24 січня відвідав Іваничівський ліцей №1 Іваничівської селищної ради Волинської області.

   Зустріч відбулася із учнями двох випускних класів – 11-А та 11-Б. Слід зазначити що серед випускників є переможці олімпіад різних рівнів і зокрема обласного турніру юних математиків імені Михайла Кравчука.

   Учням було роздано інформаційні матеріали про факультет ветеринарної медицини, а також проінформовано щодо можливостей вступу на навчання до університету.
   Під час зустрічі майбутні вступники поставили масу питань на які отримали вичерпні відповіді. Серед найбільш частих запитань були: кількість місць державного замовлення та прохідний конкурсний бал на спеціальність «Ветеринарна медицини», а також можливості працевлаштування після закінчення навчання.

   З керівництвом ліцею була досягнута домовленість про продовження співпраці на регулярній основі, що передбачає проведення профорієнтаційних зустрічей із учнями 8-10 класів.

Володимир Мельник, зав каф. епізоотології,
мікробіології і вірусології

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook