Члени гуртка "Агротурист" підвели підсумки роботи гуртка за I семестр 2023-2024 н.р.

11 грудня 2023 року

     Однієї із складових діяльності студентського наукового гуртка «Агротурист» є приймання участі у Міжнародних та Всеукраїнських науково-практичних конференціях, написання тез доповідей та виступи на секційних засіданнях.

    Так, впродовж третього кварталу 2023 року Михайло Безрутченко і Тетяна Маковська взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»  м. Умань яка відбувалася 31 жовтня 2023 року у Уманському національному університеті садівництва.
     Михайло Безрутченко виступив з доповіддю на тему: "Сучасні тренди та новітні напрямки розвитку туристичного бізнесу в Україні та світі у кризових умовах", а Тетяна Маковська  представила тему: "Розвиток потенціалу сільського зеленого туризму Київської області з фокусом на глобальні, національні і регіональні тренди", яка викликала інтерес у учасників конференції та впевнено відповіла на поставлені запитання.

    Катерина Микитченко прийняла участь у II міжнародній студентській науковій конференції «Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я», яка відбулася 28-29 вересня 2023 року у м. Львові і виступила з доповіддю на тему: "Тури вихідного дня, їх переваги та особливості".
     Як бачимо, в такі складні умови сьогодення, наші гуртківці були активні протягом 1 семестру і в 2 семестрі надіємося будуть мати ще кращі результати публікаційної активності.
      Виступи на даних конференціях є важливим етапом у розвитку студентської наукової роботи та дають змогу отримати неоціненний досвід Дякую нашим гуртківцям за активну участь, а також ЗСУ за змогу навчатися і виступати на подібних заходах!!!

Ірина Кудінова,
керівник студентського наукового
гуртка «Агротурист»
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook