Кафедра ландшафтної архітектури та фітодизайну приєднує до університетської спільноти майбутніх абітурієнтів для навчання за спеціальністю 206 Садово-паркове господарство

26 січня 2024 року

  У рамках проведення профорієнтаційної роботи 25 січня 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, у складі завідувача кафедри, професорки Олени Колесніченко, доцентки Анжели Дзиби та асистентки Анастасії Морозько відвідали учнів 10 та 11 класів Ліцею №9 "Гармонія" Оболонського району м. Києва.
  Викладачі кафедри ознайомили майбутніх абітурієнтів зі структурою Національного університету біоресурсів і природокористування України, зокрема з ННІ лісового і садово-паркового господарства, що забезпечує навчання за спеціальностями: 205 Лісове господарство, 206 Садово-паркове господарство, 187 Деревообробні та меблеві технології.

  Професорка Олена Колесніченко наголосила про переваги навчання в НУБіП України. Також поділилася актуальною інформацією щодо майбутньої вступної кампанії до ЗВО 2024. Були озвучені новини про реформи вищої освіти в Україні. Учні прослухали детальну інформацію щодо можливості проходження консультаційно-підготовчих курсів на базі нашого університету та переваги, що вони надають при вступі за обраною спеціальністю. Окрім цього, майбутні студенти дізналися про можливість участі у Всеукраїнських олімпіадах НУБіП України для вступу – 2024.

Доцентка Анжела Дзиба поділилася з ліцеїстами досягненнями випускників кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну та перспективами навчання, професійного розвитку та працевлаштування дипломованих фахівців садово-паркового господарства як в Україні, так і за кордоном.

Зустріч науково-педагогічних працівників НУБіП України з учнями та колективом школи завершилася на приємній творчій ноті. Викладачі кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, окрім інформації профорієнтаційного спрямування, підготувати також виїзний майстер-клас з виготовлення штучних декоративних екосистем. Слід відмітити зацікавленість та залученість ліцеїстів, а також вчителів у процес створення композицій. Викладачі кафедри вичерпно відповідали на поставлені питання та намагалися приділити свою увагу кожному допитливому майстру. Сподіваємось, що виготовлені власноруч ліцеїстами міні-композиції будуть не лише дарувати естетичну насолоду, а й допоможуть зробити один з найважливіших виборів у житті.

Колектив кафедри щиро вдячний директорці школи, Світлані КУЧУК та заступникам директора Анні ДІБРОВІЙ і Петру ЦИМБАЛУ за теплу зустріч та надану можливість познайомити учнів з НУБіП України.

Анастасія МОРОЗЬКО,
асистентка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
Анжела ДЗИБА,
доцентка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
Олена КОЛЕСНІЧЕНКО,
завідувачка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook