Марійчак Микола Андрійович поділився своїми планами на майбутнє щодо вступу на факультет ветеринарної медицини

26 січня 2024, 14:13

Доцент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька Тетяна Таран провела профорієнтацію та взяла інтерв’ю в одного з майбутніх абітурієнтів Марійчака Миколи Андрійовича, який закінчує загальноосвітню школу м. Хмільник.

Таран Т.В.: Миколо, чому хочете вступати саме на факультет ветеринарної медицини?

Микола: у 11 класі ЗОШ м. Хмільник постав вибір: яку професію обрати, ким стати у майбутньому. Подумавши, зрозумів: хочу працювати з тваринами. Вибір цієї професії є усвідомленим і остаточним. Ще з дитинства я відчував незвичайну прив’язаність до тварин. Мене завжди цікавило їхнє здоров’я, поведінка та спосіб, якими вони взаємодіють з людьми. Ветеринарна медицина, на мою думку, поєднує свою любов до тварин і найкращі практики гуманної медицини.

Таран Т.В.: Що спонукало Вас обрати саме Національний університет біоресурсів і природокористування України?

Микола: наразі мрію стати студентом саме Національного універсетету біоресурсів та природокористування України факультету "Ветеренарна медицина". На сайті вашого університету я ознайомився з освітньою програмою даного факультету та зрозумів, що готовий над нею працювати.
Університет відомий своєю відмінною репутацією та високими стандартами освіти. Я дуже зацікавлений у поглибленні своїх знань у цій галузі, ознайомленні з сучасними методами діагностування та лікування тварин, а також у здуботті тих навичок, які дозволять мені стати успішним фахівцем.

Таран Т.В.: Що допомогло Вам у виборі майбутньої спеціальності?

Микола: лікар ветеринарної медицини допомагає беззахисним тваринам та робить добру справу не лише тваринам а й людям, які надзвичайно цінують своїх улюбленців та дуже до них прив’язані. Я впевнений, що діяльність лікаря ветеринарної медицини – це не просто робота, а ще й поклик душі. Згодом я мрію не тільки надавати ветеринарну допомогу тваринам, але й працювати над запобіганням захворювань та покращенням загального стану тваринного світу, оскільки вважаю, що більш важливим є профілактика хвороб.
Враховуючи всі ці аспекти я вибрав для здобуття вищої освіти Національний університет біоресурсів і природокористування України.

Таран Т.В.: бажаю Вам успіхів у досягненні своєї мети, здоров’я і натхнення, чекаємо мотивованого студента у стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Тетяна Таран, доцент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А. К. Скороходька 
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook