Заздалегідь думай про свою майбутню спеціальність!

26 січня 2024, 17:31

 

    Вибір професії — одне з головних життєвих рішень, яке приймає людина на початку своєї кар’єри. Це має велике значення як для людини, так і для суспільства. Вибір професії — вибір життєвого шляху, вибір долі.

   Так Ілля Куцмай, який в цьому році закінчує Коростишівський професійний аграрний ліцей (а саме “Територіальне відокремлене спеціалізоване відділення м. Андрушівка Коростишівського професійного аграрного ліцею”),  для себе остаточно вирішив, що хоче стати інженером-конструктором і вибирає спеціальність 133-«Галузеве машинобудування». Тому Ілля планує вступати і навчатись на факультеті конструювання та дизайну НУБіП України. Він вже вдруге відвідав факультет, ознайомився з умовами вступу, умовами навчання, умовами проживання та дозвіллям.



    Валентин Магуза, який навчається в 9А класі середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №108 м. Києва, тільки починає цікавитись спеціальностями. Адже головне – не помилитися з вибором майбутньої професії. Учень був ознайомлений з можливостями факультету, освітніми ступенями навчання, спеціальностями і спеціалізаціями, структурою факультету.  Його зацікавили умови навчання і підвищення рівня фахової підготовки, а також конкурентоздатність спеціальностей, які отримують випускники факультету конструювання та дизайну НУБіП України.  Не обійшли увагою і питання дозвілля студентів, спорт, наукову діяльність.
  

Вадим Яременко, доцент кафедри механіки
Геннадій Похиленко, ст. викладач кафедри 
технології конструкційних матеріалів 
і матеріалознавства

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook