ВЕРШИНА УСПХУ В ТОБІ, АЛЬМА-МАТЕР!

26 січня 2024 року

 

     ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» є одним з найвідоміших навчальних закладів, який посідає високі місця в рейтингах. Сьогодні, коли йде війна, освіта вкрай важлива, бо від неї залежить, яким буде наше завтра. Молодь, яка навчається в коледжі, впевнено бачить своє перспективне майбутнє. Студентське життя наповнене різними подіями та заходами, насичене та активне. Це можливість, яка мотивує розвиватися та змінювати країну на краще. Професіоналізм викладацького складу, широкий спектр студентського життя – це все наш Альма-Матер. Кожен, хто приходить навчатися, знаходить щось своє. Здобуті знання під час навчання дозволяють зробити відчутний внесок. 

     Які саме фактори привели студентів навчатися в цей навчальний заклад? Про це в моєму інтерв’ю про студентське життя, плани на майбутнє  та чому варто вступати до Мукачівського фахового коледжу. 

     Перше питання, яке хвилює кожного майбутнього фахівця, і на нього відповість наша студентка спеціальності «Туризм» Еріка Яким. 

Чи втілилися твої абітурієнтські сподівання в реальність?

Так, і навіть більше... Я завжди мріяла навчатися в Мукачівському фаховому коледжі на відділенні «Бухгалтерських та туристичних дисциплін». Моя мрія здійснилася... Тут панує доброзичлива, тепла атмосфера. Викладачі подають матеріали в доступній формі, завжди готові допомогти й дають поради. В навчальному закладі проводяться екскурсії, подорожі. Завдяки кропіткій праці викладачів, ми, студенти, станемо хорошими фахівцями, адже колектив невтомно працює для результативного навчання студентства. Спеціальність «Туризм» дає рівносторонній розвиток. Мені подобається пізнавати та досліджувати все нове, тому дана професія відповідає моїм вподобанням. 

     Будні наших здобувачів освіти складає не тільки навчання, але й дозвілля та спорт. Тож студентка відділення правознавства, дівчина з неабиякими розумовими здібностями Олеся Магаль відповіла на наступне питання.

Дозвілля, гуртожиток, культурне,  спортивне й активне повсякденне життя... Яке воно з першого лиця для тебе?

Я навчаюся вже на 2-у курсі відділення правознавства. Обрала його не роздумуючи, відразу. Й не помилилася... Викладацький склад піклується про кожного студента, допомагає нам втілювати задуми, бо практичні навички ще попереду. У закладі великий актовий та спортивний зал, де студенти проводять багато часу. Хтось обрав улюблений вид спорту, займається в наших спортивних секціях та приймає участь у багатьох змаганнях, досягаючи успіху та приносячи нагороди чи призові місця коледжу. А дехто обирає культурне життя, де танцює, співає, грає на інструментах, показуючи свої таланти великому залу. Про гуртожиток скажу позитивно, бо проживаю в ньому під час навчання. Комфортно, адже він розташований неподалік коледжу. Від себе скажу, що брала участь у багатьох олімпіадах цього року та займала місця. Дуже приємно, коли це високо цінується, а викладачі підтримують та допомагають у всьому. 

     Про реалізацію своїх  задумів на агрономічному відділенні розповість нам староста групи АГ-21 Ніколетта Лімбах:

Я вирішила стати агрономом, бо з дитинства подобається сільське господарство. В цій професії можу себе реалізувати, бути корисною суспільству. Навчання в коледжі виявилося цікавим та пізнавальним, яке дає квиток у життя. Це не тільки лекції та семінарські заняття, а й друзі, нові знайомства, якісна освіта. Студентська молодь забезпечена комфортними умовами. Я впевнена, що саме наш коледж завжди буде процвітати, випускати в світ фахівців, які необхідні державі. Також студенти мають можливість продовжити навчання в найкращому вузі – НУБіП України. 

     Про матеріально-технічну базу та навчання на відділенні «Ветеринарна медицина» розкаже Юліанна Лендєл:

На відділенні ветеринарної медицини студенти набувають необхідних фахових знань. Коледж дає неоцінені знання, дозволяє проявляти свої лідерські якості. Надзвичайно цікаві науки про хвороби тварин, діагностику, лікування, профілактику, визначення якості харчових продуктів – усе це є найцікавішим для мене. Я намагаюся почерпнути з кожної дисципліни те, що мені знадобиться в подальшій професійній діяльності. Студентам цього відділення  комфортно, адже на території коледжу працює клініка для дрібних тварин, де здобувачі освіти проводять незначні хірургічні втручання й навчаються...

     І, наостанок, усім хто навчається та працює в ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» бажаю успіхів, процвітання, рухатися далі, випустити якомога більше талановитих фахівців, які своїми досягненнями будуть підтримувати нашу державу. Якісна освіта, досвідчений викладацький склад, розвинена навчальна база та багатогранність спеціальностей роблять кращим навчальний заклад для здобуття освіти. А в цьому й полягає суть успіху в майбутньому...

     Усім майбутнім абітурієнтам бажаємо долучитися до нашої дружньої родини, обравши свою улюблену спеціальність. На шляху до своєї мрії станьте студентами найкращого навчального закладу – ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України». 

   Розмову провела

 студентка відділення правознавства

  Ніколетта Шишкіна

 

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook