Студенти-третьокурсники готуються до початку весняного семестру

27 січня 2024 року
м. Київ

   Незважаючи на ракетні обстріли, атаки ворожих дронів, студенти-третьокурсники спеціальності 053 «Психологія» готуються до початку другого семестру 2023-2024 навчального року. Він для них особливий, адже майбутні психологи з нетерпінням очікують на дві важливі навчальні практики – реабілітаційну та консультативну. Після зимових канікул виникло бажання поспілкуватися з одногрупниками та кураторами, отож здобувачі провели збори академічних груп.
  Студенти групи Пс-21001 б передовсім детально проаналізували результати останньої сесії. У цілому, вони задоволені якістю навчання, рівнем розвитку своїх професійних компетентностей, однак усі зійшлися на думці про те, що сумлінніше належить готуватися до занять, проявляти активність в громадському житті гуманітарно-педагогічного факультету. Куратор групи ознайомила здобувачів із графіком навчального процесу, наголосила, що практики проводитимуться в очному форматі, повідомила студентів про те, хто буде керівниками реабілітаційної практики, наголосила на необхідності дотримання правил безпеки під час воєнного стану.


  Студенти поділилися своїми враженнями від зимових канікул, висловили свої очікування щодо проходження практики, вивчення вибіркових дисциплін за спеціальністю. Вони підтвердили свою готовність до навчання в шостому семестрі.
  Усі студенти академічної групи Пс-21002 б також готові до навчальних занять і з нетерпінням очікують початку другого семестру 2023-2024 н.р. На порядку денному їхньої зустрічі були актуальні питання, а саме:
• Про організацію освітнього процесу в 2 семестрі 2023/2024 н.р.;
• Про алгоритм дій та дотримання правил з техніки безпеки під час повітряних тривог під час освітнього процесу,
• Про організацію навчально-реабілітаційної практики;
• Про особливості надання індивідуальних графіків студентам;
• Про безпекові та профілактичні заходи через короновірус;
• Про права і обов’язки студентів, які проживають у гуртожитку №3.


  Студенти обмінювалися думками, ставили уточнювальні запитання та давали фідбек щодо організації освітнього процесу і тих об’єктивних реалій, у яких вони перебувають. Завершилися збори зверненням наставника групи Я.Ц. Зелінської з побажаннями успішного та організованого старту до нового весняного семестру 2023/2024 н.р.
  Студенти третього курсу спеціальності «Психологія» гуманітарно-педагогічного факультету зичать усім стійкості, витривалості та творчого натхнення у новому навчальному семестрі!


Доценти кафедри психології
Людмила Омельченко, Ярослава Зелінська

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook