Маленькими кроками до перемоги: захист кваліфікаційних робіт у Бережанському фаховому коледжі

27 січня 2024 року
  За вікном падає сніг, хурделиця, а на екрані мультипроєктора зеленіють газони, квітують клумби, плодоносять сади і тішать око затишні куточки ошатних парків. У коледжі триває захист кваліфікаційних робіт здобувачами освіти за спеціальністю 206 Садово-паркове господарство.

  Цей період дуже цікавий, оскільки саме на цьому етапі можна побачити не лише теоретичні знання, отримані студентами, а головне – фантазію, креативність, неординарність проектних рішень щодо ландшафтного дизайну приватних присадибних ділянок, територій навчальних та лікувальних закладів.

1

  З вітальним словом виступила директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН. Вона побажала новонародженим фахівцям садово-паркового господарства успіхів у їх професійній діяльності, такій необхідній у повоєнній зруйнований країні, порекомендувала випускникам у жодному разі не зупинятися на досягнутому, а обов’язково продовжувати навчання за спеціальністю в НУБіП України, удосконалюватися, пізнавати ще більше нового в цій галузі. Зрештою, усі теперішні освітні реформи не на користь роздумів щодо подальшого здобуття вищої освіти! Це треба робити вже сьогодні!

21

4 3

6 7

  А далі всі поринули у світ довкола, але такий, яким його мріють бачити молоді, розумні, талановиті та амбіційні професіонали.
  Для прикладу, студент групи СП-41М Володимир КІНАЛЬ представив проєктні пропозиції щодо облаштування території скверу в м. Бережани. Тут передбачено покращення стану рекреаційних зон, встановлення сухого фонтану та естетичне оформлення занедбаних зараз територій.
  Заслуговує на увагу робота Ірини ГАРАГУЦ на тему: «Проєкт створення терапевтичного саду в м. Бережани», оскільки такий об’єкт після закінчення війни буде дуже потрібний для відновлення психологічного та фізичного здоров’я наших воїнів.

910 13

  Варто відзначити також пропозиції Максима ТИМОШЕНКА щодо благоустрою та покращення озеленення території навколо студентського гуртожитку. Відразу відчувається, що юнак після закінчення занять працював у сфері ландшафтного дизайну і має багато практичних навичок. У роботі також передбачене часткове повернення затрачених коштів шляхом вирощування і реалізації овочів у запроектованих теплицях.

11 1219

2014 1516

17

  Екзаменаційна комісія високо оцінила кваліфікаційні роботи здобувачів освіти.

  Вітаємо випускників із успішним подоланням першої сходинки в їхньому професійному житті. Нехай отримані знання будуть корисними при відбудові нашої держави після Перемоги.
22

 
 

Василь ФУРДЕЙ,
секретар циклової комісії інженерних
та аграрних дисциплін

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook