День відкритих дверей

30 березня 2015 року
Незабаром перед майбутніми абітурієнтами постане переломний момент у їхньому звичному житті, доведеться змінювати дитинство на зрілість, прийняти нові правила, нові ритми, нові обличчя. Визначитися з уподобаннями, пріоритетами та особистим шляхом.
Тому 28 березня 2015 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування відбувся День відкритих дверей для абітурієнтів, які разом з батьками прийшли, аби дізнатися про умови вступу до університету, а також про саме студентське життя в його стінах.
Під час програми «День відкритих дверей» були проведені екскурсії та ознайомлення з корпусами нашого університету. На цей захід були запрошені учні 10-11х класів, випускники ліцеїв та коледжів, які цікавляться навчанням в нашому університеті, а також випускники загальноосвітніх шкіл, які планують вступати до НУБіП.
На зустрічі керівництва із майбутніми студентами проректор відзначив провідну роль наук математичного, фізичного та біологічного напрямків на певних етапах існування університету, звернувши увагу на значний внесок у розвиток наукової діяльності відомих науковців та професорів університету. Також керівництво висловило подяку студентським організаціям,які плідно працюють на факультетах.
Кращі студенти нашого факультету провели екскурсію по кабінетам ,лабораторіям та лекційних аудиторіям. У прямому діалозі молоді з деканом факультету конструювання та дизайну Ружилом З.В, було задано ряд питань щодо процесів підготовки до вступних іспитів,вступної компанії та власне самого студентського життя.
Також майбутні вступники дізналися про насичене та цікаве життя в нашому інституті. Маємо надію, що наступного року лави наших студентів поповняться новими й цікавими особистостями.
 
Прес-центр СО КД Татьяна Петриченко і Діана Польова
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook