Профоріентаційна робота кафедри механіки в розпалі!!!

26 січня 2024 року
Ректор університету, академік Станіслав НІКОЛАЄНКО, на зустрічі з директорами закладів загальної середньої освіти Київщини, відзначав, що, на його думку, глибинна профорієнтація має бути реалізована через співпрацю університету та закладів загальної середньої освіти в конкретних проектах на засадах партнерства. Ця робота має проводиться з  метою формування у випускників розуміння необхідності свідомого вибору професії, яка б забезпечила кожному з них можливість успішного особистісного і професійного розвитку. Зокрема має проводиться роз’яснювальна робота із надання випускникам практичних порад та рекомендацій щодо вибору майбутньої професії.
Відтак, одним із важливих напрямів діяльності науково-педагогічних працівників кафедри механіки НУБіП України є профорієнтаційна робота з учнями випускних класів закладів загальної середньої освіти та студентами закладів передвищої фахової освіти.
25 січня 2024 року доцентка кафедри механіки: канд. пед. наук, Марія БОНДАР відвідала відокремлений структурний підрозділ «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України» з метою проведення профорієнтаційної роботи серед студентів випускників коледжу. 
Зокрема було проведено як загальне консультування: повідомлення про найбільш затребувані професії на ринку праці; можливості їх здобуття в стінах НУБіП України; спеціальності університету; про факультети та інститути, що є в структурі НУБіП України та умови вступу для здобуття ступеня бакалавра (магістра) на основі повної загальної середньої освіти і для здобуття ступеня бакалавра (магістра) на основі ОКР «Молодший спеціаліст» або ОПС «Фаховий молодший бакалавр» тощо.
Також, більш детально були розглянуті можливості здобуття випускниками коледжу вищої освіти на факультеті конструювання та дизайну НУБіП України.
Марія БОНДАР висловлює щиру подяку Олені ЛИТОВЧЕНКО, директору відокремленого структурного підрозділу «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України» за сприяння в організації та проведенні цього заходу.
 
доцент кафедри механіки
канд. пед. наук
Марія БОНДАР
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook