Напередодні нового навчального семестру

29 січня 2024 року
м. Київ

  Напередодні весняного семестру 2023-2024 навчального року куратор, старший викладач кафедри психології Анна Хижняк провела зустріч з академічною групою ПС-23001 б, на якій порушувалися нагальні питання. Зокрема вона повідомила, що навчальний семестр розпочинається з 5 лютого 2024 року за розкладом знаменника в очному форматі з 05.02.2024 по 17.05.2024 року. 20.05.2024 - 08.06.2024 – літня екзаменаційна сесія. Розклад навчальних занять вже на сайті НУБіП.


  Схвально було відмічено куратором те, що академічна заборгованість в групі відсутня. Це дуже позитивний чинник, на який потрібно звертати увагу та намагатись втримати протягом всіх курсів навчання. Також обговорено умови та дати поселення студентів в гуртожиток. Разом згадали умови внутрішнього розпорядку в гуртожитку.
  Куратор звернула увагу студентів на епідеміологічну ситуацію в країні. Відбулося обговорення алгоритму дій при поганому самопочутті студентів та високій температурі.
  Не забули і про профорієнтацію, студенти які вже помітно скучили за спілкуванням, пообіцяли до початку навчання в університеті, навідатись у школи в яких вони навчались, або ті школи що знаходяться поряд з їх домом. Для того, щоб розповісти учням старших класів як неймовірно чудово навчатись у НУБіП України. Також, було обговорено ще низка нагальних та актуальних питань пов’язаних із підготовкою та організацією навчального процесу.
 Учасників тішила дружня атмосфера зустрічі. Студенти та куратор були щиро раді бачити одне одного та ділитись враженнями про зимові канікули. Всі з нетерпінням чекають початку очного навчання у НУБіП України!
Віримо в нашу Перемогу! Слава Україні!

 

Старший викладач кафедри психології
Анна Хижняк

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook