Старостат механіко-технологічного факультету: до весняного семестру в очному форматі готові!

29 січня 2024 року
   25 січня 2024 року на механіко-технологічному факультеті відбувся традиційний старостат, на якому було обговорено ключові питання початку весняного навчального семестру, а саме: графік навчального процесу, розклад занять, питання відвідування занять та академічної доброчесності, неприпустимості нестатутних відносин, завершення ліквідації академічної заборгованості, дотримання порядку дій у випадку повітряної тривоги тощо.
   Декан факультету Вячеслав Братішко привітав лідерів академічних груп факультету з початком нового навчального семестру та побажав сил, натхнення та успіхів у навчанні та студентському житті, відмітивши роль та важливість покладених на старосту завдань. Учасники старостату також привітали старосту академічної групи першого курсу Богдана Васильчука з Днем народження!

   Очільник факультету акцентував увагу старост на особливостях графіку навчального процесу та наголосив на постійному моніторингу відвідування занять та успішності студентів. За результатами зимової сесії відбулися відрахування студентів факультету, що призвело до об’єднання двох академічних груп першого курсу скороченого терміну навчання. Спільною задачею деканату та старост факультету є організація та забезпечення якісного освітнього процесу та упередження виникнення академічної заборгованості у студентів.
   Декан вкотре звернув увагу на дотримання вимог академічної доброчесності, неприпустимість нестатутних відносин та відповідальному ставлення студентів до навчання.
   На старостаті також були проаналізовані результати анонімних опитувань студентів факультету, звернень, які надійшли до скриньки довіри, наголошено на активній участі студентів в обговоренні та удосконаленні освітніх програм факультету, зокрема, їх вибіркових складових.

    Заступник декана Оксана Ачкевич звернула увагу старост на необхідність ліквідації академічних заборгованостей до почату проміжної атестації, наголосила на терміновому погашенні заборгованості з оплати за навчання та нагадала старостам академічних груп магістратури про необхідність створення особистого портфоліо магістра, розміщеного на сайті університету.

   Заступник декана Володимир Романченко окреслив завдання діяльності старост стосовно моніторингу своєчасності виконання курсових робіт і проєктів у весняному семестрі, звернув увагу на особливості практичного навчання та виробничої практики студентів бакалаврату і магістрів-дослідників та підготовку випускних кваліфікаційних робіт. 
   На зустрічі також були обговорені питання рейтингу успішності, ліміту стипендіатів, підготовки до складання Єдиного державного кваліфікаційного іспиту студентами спеціальності «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», термінів проходження виробничої практики за гнучким графіком, інформування оперативного штабу НУБіП України про епідеміологічну ситуацію в академічних групах, дотримання вимог охорони праці та технічки безпеки в процесі навчання, а також надання допомоги студентам в критичних ситуаціях.
    У результаті обговорення всіх важливих питань життєдіяльності факультету учасники старостату дійшли спільного висновку: механіко-технологічний факультет до нового семестру в очному форматі готовий!

 

Оксана Ачкевич,
заступник декана механіко-технологічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook