Зустріч з випускниками Боярського фахового коледжу в межах профорієнтаційної роботи кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського

29 січня 2024 року

   11 січня 2024 року в межах профорієнтаційної роботи кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського факультету аграрного менеджменту доцент Ольга Гогуля та старший викладач Мар’яна Добрівська провели змістовну інформативну зустріч з випускниками Боярського фахового коледжу НУБіП України – здобувачами освіти денної і заочної форм навчання ОКР «Молодший спеціаліст», ОПС «Фаховий молодший бакалавр» зі спеціальності 073 Менеджмент.

   Розпочала свою презентацію Ольга Гогуля з ознайомлення із славетною історією Університету, звернувши увагу на те, що Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні, що успішно підтверджують високі показники і місця, які впевнено займає Університет у рейтингах серед закладів вищої освіти м. Києва, України та у QS рейтингу університетів світу.
   Ольга Гогуля ознайомила з перевагами і особливостями освітньої, культурно-виховної, науково-дослідної, інноваційної, навчально-виробничої діяльності Університету. Окремо звернула увагу на таке важливе питання, як безпека здобувачів вищої освіти університету під час воєнного стану, а саме наявність необхідних умов навчання у корпусах та проживання у студентських гуртожитках.
   Мар’яна Добрівська надала випускникам коледжу детальну інформацію про діяльність факультету аграрного менеджменту, зокрема кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, презентувала обов’язкові дисципліни, за якими відбувається формування компетентностей сучасного менеджера у процесі підготовки здобувачів вищої освіти спеціальності «Менеджмент».
   Представила також матеріал про відомих випускників кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, факультету аграрного менеджменту, університету, які досягли успіхів у професійному зростанні, що є беззаперечним доказом конкурентних переваг здобувачів вищої освіти НУБіП України на ринку праці та подальших перспектив їхнього майбутнього працевлаштування.
   У ході бесіди випускники коледжу отримали відповіді на запитання щодо окремих (поки що проєктних) процедур складання національного мультипредметного тесту, вступної кампанії в Університеті.
    Ольга Гогуля та Мар’яна Добрівська запросили випускників взяти участь у Всеукраїнських олімпіадах НУБіП України, що дозволить додатково перевірити рівень знань перед складанням НМПТ, який буде основним критерієм відбору у вступній кампанії 2024 року; проінформували про переваги навчання у міжкафедральній навчальній лабораторії на базі Боярського фахового коледжу НУБіП України.
   За гостинну, дружню і теплу атмосферу у закладі освіти, сприяння в організації зустрічі з проведення профорієнтаційної роботи Ольга Гогуля та Мар’яна Добрівська щиро подякували директору Боярського фахового коледжу Сергію Кропивку, завідувачу економічного відділення Ірині Семенюті, голові циклової комісії економічних дисциплін Людмилі Алєксовій, викладачу економічних дисциплін Наталії Куліш та висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю.
   Нинішнім випускникам – майбутнім абітурієнтам викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського побажали віри в себе, наполегливості, цілеспрямованості, мужності, виважених рішень та успіхів у процесі вибору майбутньої спеціальності, адже воєнний стан у країні значно ускладнює проходження такого нелегкого, але важливого етапу в житті – обрання майбутнього фаху!
   У часи воєнного стану вступна кампанія видається складним випробуванням, але разом ми подолаємо всі труднощі на шляху до досягнення цілей, здійснення бажаного під мирним небом України!
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook