В єдності наша сила

30 січня 2024 року

У День Соборності України ми відзначаємо не лише історичне об'єднання земель, але й невмирущий дух нації, що виткана з мрій, героїзму та волі. Спільно нам вдалося подолати випробування та стати сучасною державою, що несе свій власний шлях у світовому співтоваристві. Нехай цей день буде святом єдності, пам'яті та патріотизму, щоб кожен українець відчував силу, яку має об'єднана нація.

  В серці нації відзначається спільне бажання – бути єдиною, неподільною країною, яка виткана з мрій та вольових рішень. У цей день ми відчуваємо в собі барви калинового листя та гордість зорепаду нашого героїчного минулого.
  Сучасна соборність України — це випробування вогнем війни та духовна витривалість нації, яка прагне залишити свій слід у сучасному світі. Сьогодні, об'єднані в боротьбі за свободу та незалежність, українці продовжують креслити свою історію кров'ю і злагодою. Це час, коли нація йде до світлого майбутнього, зберігаючи при цьому свою унікальну ідентичність.

 

  За ініціативи ННЦ виховної роботи і соціального розвитку та відділу виховної роботи та студентських справ до Дня Соборності України була проведена акція «Вдягни браслет Єдності». Метою акції було привітати спільноту Університету та нагадати про важливість єднання в усіх питаннях та справах.

 

 

 

 

 

 

        Нехай в День Соборності наші серця б'ють як одне велике, непереможне обурення заради єдності та справедливості. Нехай ми обʼєднаємо свої сили, як сплетені нитки українського герба, та зіграємо симфонію солідарності, щоб надіслати в світ відзначення нашого стійкого духу волі.


Костенко Ярослав,
провідний фахівець відділу
виховної роботи та студентських справ

Атякшева Дарина,
фахівчиня відділу виховної роботи та студентських справ

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook