Нові умови ринку індустрії гостинності потребують нових кадрів

30 січня 2024 року

     Індустрія гостинності одна із небагатьох, яка демонструє стійкість і здатність повертатися в норму після глобальних криз. Розповсюдження пандемії короновірусної інфекції, воєнний стан в країні, перехід до цифровізації процесів потребує нових кадрів здатних працювати в нових умовах. Важливим є підготовка майбутніх фахівців готельно-ресторанного та туристичного бізнесу здатних використовувати інноваційні цифрові технології в практичній діяльності. Саме даному питанню була присвячена зустріч викладачів кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, здобувачів вищої освіти з представниками компанії ULTRA IT, організованої старшим викладачем кафедри інформаційних систем і технологій Сергієм САЯПІНИМ.

  Зустріч відбулась 30 січня 2024 року і проходила у форматі відеоконференції.

  Компанія ULTRA має 20-річний досвід розробки і впровадження комплексних систем автоматизації управління бізнесом та є лідером на ринку програмного забезпечення. Серед створених професійних рішень програмне забезпечення для HoReCa, Retail, розважальної сфери.
  Представники компанії провели презентацію-навчання для науково-педагогічних працівників, які при викладанні освітніх компонент формують у здобувачів фахові компетентності спрямовані на діджиталізацію бізнес-процесів. Для отримання спеціальної інформації від розробника програмного продукту, можливості подискутувати на зустріч були запрошені здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Туризм і рекреація».
  Презентований продукт ULTRA є унікальним комплексом, що об’єднує всі бізнес-процеси в один налагоджений механізм. Модуль «Готелі. Хостели» дає можливість проконтролювати завантаженість, здійснити поселення, надати додаткові послуги та здійснити облік витрат. Управляти замовленням, здійснювати розрахунки та забезпечувати зв’язок виробничих підрозділів із залом, створити зручні умови для дистанційного замовлення можна через модулі «Ресторани. Кафе», «Мобільне рішення». Дана програма вирішує ряд економічних, маркетингових, організаційних та управлінських функцій.

  Присутні учасники впевнилися в функціональності та зручності представленого програмного продукту і необхідності співпрацювати з компанією. Переважна більшість дисциплін, які викладаються для здобувачів вищезазначених спеціальностей, вже з другого семестру зможуть використовувати в освітньому процесі дану програму.
  Усі присутні щиро вдячні представникам компанії ULTRA IT за проведене навчання і надану можливість!
  Велика вдячність ЗСУ за можливість працювати і навчатись!

Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО,
завідувач кафедри готельно-ресторанної справи
та туризму

   

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook