НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ І ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ПІДХОДІВ У ОСВІТНЮ ДІЯЛЬНІСТЬ: ІНДИВІДУАЛЬНІ ГРАНТИ ТА МІЖНАРОДНІ ПРОЄКТИ

30 січня 2024 року
ФВМ НУБіП України

   26 січня на базі факультету ветеринарної медицини НУБіП України відбувся вебінар «Нові можливості для реалізації наукових досліджень і впровадження сучасних підходів у освітню діяльність: індивідуальні гранти та міжнародні проєкти». Його реалізація стала можливою за підтримки ректорату Університету, а саме проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку, а також представників науково-дослідної частини. Вебінар був організований за безпосередньої участі деканату факультету ветеринарної медицини з метою підготовки якісних індивідуальних і колективних грантових заявок та, у подальшому, отримання фінансування для реалізації освітніх і наукових проєктів, а також активізації міжнародної діяльності.

   З вітальним словом до учасників заходу звернувся декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, який звернув увагу учасників заходу на необхідності активізації проєктної діяльності представниками факультету, а для цього потрібно активізуватись і об’єднати зусилля. До участі в заході приєднались понад 70 учасників, а саме науково-педагогічні представники факультету ветеринарної медицини і здобувачі третього освітньо-наукового рівня.

   Наступною у ході вебінару була перша сесія заходу «Індивідуальні грантові програми». У цій сесії були виступи керівниці міжнародних програм факультету ветеринарної медицини Марини Галат, учасниці стажування за програмою Erasmus+ у Віденському університеті ветеринарної медицини (м. Відень, Австрія), здобувачки третього освітньо-наукового рівня доктор філософії ОНП «Заразна патологія тварин» Владислави Сторожук і старшого викладача кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К. Скороходька Романа Димка. У ході обговорення своїм досвідом поділились доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Валерій Цвіліховський, здобувач третього освітньо-наукового рівня доктор філософії Олександр Вержиховський і завідувач кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Олег Мельник, які побажали учасникам заходу активізувати зусилля у напрямку отримання грантів і грантових програм.

 

   Наступну сесію з доповіддю «Відкриті можливості для України програми ЄС Еразмус+ у сфері освіти» представляла доцент кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К. Скороходька Марія Галабурда, яка зорієнтувала учасників по цьогорічним відкритим програмам і умовах участі у них.

 

   Наступну сесію «Наукові грантові програми» представляла професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Лілія Калачнюк з доповіддю на тему «Програма Горизонт Європа. Потенційні можливості участі в проєктах», яка акцентувала увагу присутніх на особливостях програми і можливостях фінансової підтримки наукових досліджень.

 

   Усі матеріали заходу будуть використані співробітниками факультету та аспірантами, які зацікавлені у подальшій участі у міжнародних грантових програмах для підтримки освітніх і наукових досліджень.

https://drive.google.com/drive/folders/1gN0C2YyzQcIewJwTFH4PneZmFirZtpeT?usp=sharing

Декан факультету ветеринарної медицини
Микола Цвіліховський,
керівник міжнародних програм
факультету ветеринарної медицини
Марина Галат

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook