Відповідальний початок другого навчального семестру – засідання факультету за участі завідувачів, секретарів кафедр, відповідальних за профорієнтаційну роботу на кафедрах

30 січня 2024 року

   Наступного тижня розпочинається другий навчальний семестр 2023/2024 навчального року. Тому на агробіологічному факультеті для організованого його початку 30 січня 2024 року відбулася зустріч за участі завідувачів та секретарів кафедр, відповідальних за профорієнтаційну роботу. На порядку денному розглядали наступні питання: особливості навчального процесу у весняному семестрі, акредитація освітніх програм та профорієнтаційна діяльність факультету.

   Зустріч розпочала Оксана Тонха, декан факультету, з інформацією щодо графіку освітнього процесу. Зокрема, інформація стосувалася таких змін: на 3 курсі денної форми навчання, на відміну від загальноуніверситетського графіку освітнього процесу, з 5 лютого розпочнеться очне навчання. Натомість студенти 2 курсу розпочнуть навчання у дистанційній формі. Окрему увагу декан приділила контролю відвідуваності навчальних занять, поводженню НПП та студентів у разі оголошення повітряної небезпеки та протиепідемічній безпеці.
   Володимир Завгородній, заступник декана, звернув увагу на ведення журналу виходу на роботу працівників кафедр. Проінформував щодо змін у стипендіальному рейтингу студентів. Наголосив на останніх змінах у навчальному розкладі. Підняв питання необхідності спланувати організоване проведення студентських олімпіад, які проходитимуть з 19 лютого по 31 березня.
Розклад занять (основний) на 2 семестр2023-2024 н.р.
Розклад викладання вибіркових дисциплін для студентів 1 року магістратури
у 2-му весняному семестрі 2023-2024 навчального року

   Олександр Гаврилюк, заступник декана, зазначив про повернення студентів до гуртожитків у зв’язку з початком очного навчання, тому кураторам необхідно спланувати заходи, спрямовані на підтримання порядку та дисципліни в гуртожитках студентами.

   Олександр Цизь, відповідальний за профорієнтаційну роботу на факультеті, проінформував про стан залучення кафедрами та НПП абітурієнтів на підготовчі курси та олімпіади. Повідомив, що в 2024 році вступ на ОС «Бакалавр» можливий лише за умови успішного складання НМТ. 

Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook