На кафедрі фінансів провели процедуру захисту тем та методик дисертаційних досліджень аспірантам першого року навчання

30 січня 2024 року
     З метою якісної підготовки здобувачів третього освітньо-наукового рівня ступеня доктора філософії, відповідно до Положення про організацію освітнього процесу підготовки доктора філософії у Національному університеті біоресурсів і природокористування України (зі змінами) та Наказу ректора №11 від 5 січня 2024 року на кафедрі фінансів 30 січня 2024 року провели процедуру захисту теми та методики дисертаційного дослідження відповідно до затвердженого алгоритму.
     Зустріч розпочала в.о. завідувача кафедри фінансів професор Наталія Швець з питання необхідності дотримання академічної доброчесності в процесі виконання наукових досліджень. Адже розвиток сучасних технологій не лише значно розширює можливості для досліджень у всіх сферах але і розширює можливості для плагіату, фабрикації, фальсифікації, інших порушень  академічної етики. Тому дотримання принципів академічної доброчесності в освітньо-науковому середовищі є вкрай важливим та актуальним питанням сьогодення. Також Наталія Романівна познайомила аспірантів із Положенням про академічну доброчесність у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

     Гарант ОНП «Фінанси, банківська справа та страхування» д.е.н., професор Наталія Швець  сформувала комісії за програмою до складу яких включено д.е.н., професора Юлію Негоду, д.е.н., професора Любов Худолій, д.е.н., доцента Олену Лемішко, к.е.н., доцента Інну Долженко, к.е.н., доцента Олександра Лабенка, к.е.н., доцента Лариса Олійник, к.е.н., доцента Наталію Шевченко, к.е.н., доцента Юлію Біляк, к.е.н., доцента Оксану Стороженко, к.е.н., доцента Зою Тітенко.
 
 
 
   Здобувачі презентували тематику досліджень, дали обґрунтування актуальності теми, визначили об'єкт, предмет та завдання дослідження, Викладачі та керівники аспірантів висловили пропозиції щодо запропонованих тем та рекомендували їх для затвердження.
 
 
 
 
Юлія Негода,
професор кафедри фінансів
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook