Науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва провели профорієнтаційну зустріч для учнів столичної школи

30 січня 2024 року

30 січня 2024 року з метою проведення профорієнтаційних заходів науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва Ірина Грищенко та Людмила Горбата завітали у столичну школу 58 Шевченківського району, де профорієнтаційні заходи поєднали з реалізацією проєкту "Жінки в науці" та провели профорієнтаційну зустріч зі старшокласниками.

Науковці розповіли про переваги навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, окресли перспективи, які отримують студенти університету, у тому числі, навчаючись за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування".

Родзинкою зустрічі стали інтерактивні вправи. Старшокласники пройшли шлях від лідерів учнівського самоврядування до керівників, які формують політику на рівні держави. Учні дізналися про прийняття управлінських рішень під час роботи в команді, визначили, якими якостями має володіти лідер, щоб надихати інших. Корисним і повчальним виявився захід для учнів школи. Запланували нові зустрічі й запросили відвідати НУБіП України.

Щиро дякуємо за організацію зустрічі випускниці НУБіП України, а нині - заступнику директора школи І-ІІІ ступенів № 58 Шевченківського району м. Києва Світлані Іванівні Шакулі.

Людмила ГОРБАТА,
доцент кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook