Початок навчального семестру не за горами!

30 січня 2024, 19:33
Як зазначають студенти – «досить швидко пройшли канікули і настав час подумати про наступний навчальний семестр». З цією метою, куратор студентів 3 курсу 3 групи зі спеціальності 101 Екологія Віта Петрівна Строкаль провела онлайн зустріч зі своїми студентами. Для нас студентів, це уже увійшло як традиція, куратор Віта Петрівна за тиждень до початку навчального семестру завжди організовує з нами зустріч.
Зустріч Віта Петрівна розпочала з нагадування про наші спільні екологічні та ландшафтні експедиції до природно-заповідних територій та акваторій, що проходили у 1 семестрі 2023/2024 н.р. Наші спільні поїздки є частиною нашого студентського життя. Вони нас надихають та мотивують до отримання все більше нових знань, формують у нас навики комунікації та спілкування.
Одними із ключових питань зустрічі були графік освітнього процесу та розклад занять. Зокрема Віта Петрівна продемонструвала графік освітнього процесу та розповіла нам де саме можна слідкувати за змінами графіку освітнього процесу (якщо виникає потреба). Надала нам інформацію про періоди дистанційного та очного навчання, виокремила терміни екзаменаційної сесії та проходження навчальних практик. Під час обговорення розкладу занять та дисциплін, Віта Петрівна підкреслила зокрема де загальний розклад факультету можна завантажити. Слід відмітити, що куратор групи щосеместрово нам робить розклад занять спеціально для нашої групи, староста групи Дарина Мандрика слідкує за змінами в розкладі та доводить вчасно необхідну інформацію. Також Віта Петрівна зосередила увагу на безпеці та дотриманні санітарно-гігієнічних вимог. 
В кінці зустрічі ми обговорили наші наступні плани щодо організації спільних екологічних екскурсій, а також семінарів та круглих столів на актуальні тематики з екологічних проблем.
 
Влада Бровченко,
студентка 3 курсу 3 групи спеціальності 101 Екологія

Віта Строкаль, куратор 3 курсу 3 групи 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook