Кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД: моніторинг ключових аспектів діяльності колективу

30 січня 2024 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

На кафедрі адміністративного менеджменту та ЗЕД пройшло чергове засідання, в ході якого були розглянуті актуальні питання навчально-виховного процесу.

            Олександр ФАЙЧУК презентував  результати роботи комісії з визначення рейтингової оцінки діяльності співробітників кафедри за 2023 р.

Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій ОСТАПЧУК розповів про особливості початку весняного семестру з акцентом на якість лекційних та практичних занять, виховної роботи,  безпеку студентів і науково – педагогічних працівників в умовах воєнного стану в Україні та періоду зростання рівня захворюваності на грип та COVID-19.

  

Віра БУТЕНКО, гарант освітньо-професійної програми «Менеджмент»,   розповіла про готовність програми до акредитації та окреслила основні вектори її розвитку.

Про підготовку до акредитації ОП "Менеджмент ЗЕД" доповіла Лариса ДІБРОВА, гарант програми, яка озвучила основні напрями роботи колективу кафедри для забезпечення якісної підготовки фахівців за освітньою траєкторією.

Куратор студентів-магістрів з КНР Олександра РАЛКО поділилась інформацією про хід їх навчання, досягненнями та  проблемами освітнього процесу.

Одним з ключових питань засідання кафедри була підготовка до атестації здобувачів третього рівня вищої освіти (PhD студентів) з процедурою захисту теми та методики дисертаційного дослідження відповідно до затвердженого алгоритму.

 

Завідувач кафедри Олена КОВТУН наголосила на забезпеченні стабільності та безперебійності навчання з використанням традиційних та інноваційних методів, можливостей сучасних технологій і освітніх платформ, дотриманні алгоритму дій при наявності сигналу повітряної тривоги, створенні викладачами позитивного психологічного клімату на заняттях, узгодженій роботі між адміністрацією факультету та колективом кафедри.

Ольга КОСТЮК,

доцент кафедри

адміністративного менеджменту та ЗЕД 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook