ТІЛЬКИ ДО ПЕРЕМОГИ! Успішна зустріч міжнародної студентської команди університету Роберта Орала та української команди із студентів спеціальності Транспортні технології: Ключові моменти та перспективи.

30 січня 2024, 22:06
мтф
В сучасному світі студенти з усього світу об'єднують свої зусилля та таланти в реалізації амбіційних проектів у галузі аерокосмічних технологій. Університет Роберта Орала нещодавно організував онлайн зустріч із  українською командою студентів із спеціальності Транспортні технології на автомобільному транспорті, в рамках міжнародного конкурсу RASC-AL (Revolutionary Aerospace Systems Concepts - Academic Linkage). Від Національного університету біоресурсів і природокористування України команду супроводжуватимуть на шляху до перемоги, доцент кафедри транспортних технологій та засобів у АПК Вікторія Опалко та завідувач кафедри транспортних технологій Лілія Савченко. Від університету Роберта Орала (м.Tulsa) професор  Robert Leland.
 

Захоплююча ініціатива конкурсу RASC-AL полягає в тому, що вона спрямована на пошук революційних ідей у галузі аерокосмічних систем, і українська команда не втратила нагоди внести свій внесок. Під час зустрічі студенти обмінювалися досвідом, знаннями, ідеями, планом дій із американською студентською командою університету Роберта Орала.

Обговорення фахових аспектів проекту та вирішення технічних викликів виявилося надзвичайно корисним для обох сторін. Українські студенти не лише представили свої  ідеї, а й знайшли можливість засвоїти цінний досвід від своїх американських колег.Обидві сторони висловили бажання об'єднати зусилля і дійти до перемоги при розробці проекту  та  проведенні спільних досліджень  у сфері аерокосмічних систем. Зустріч була результативною, цікавою,  та з наміченими планами до  активної співпраці. Це ще раз  стало свідченням того, як міжнародні ініціативи допомагають об'єднувати молодь з різних країн для досягнення  спільних цілей.

Лілія Савченко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook