На факультеті ветеринарної медицини відбувся другий у поточному році розширений деканат

1 лютого 2024 року
ФВМ НУБіП України

   30 січня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулось вже друге засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини у поточному році, на якому розглянуто план роботи на лютий та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

   У вступному слові Микола Іванович ознайомив членів деканату із ситуацією, подіями і здобутками, що відбулись на факультеті ветеринарної медицини впродовж січня. Не зважаючи на початок року січень місяць виявився напрочуд насичений подіями: відбулись співбесіди із завідувачами кафедр факультету, при кафедрі ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька розпочав свою роботу новостворений структурний підрозділ Деззагін.
   Декан факультету та його заступники 23 січня традиційно відвідали гуртожиток де проживають студенти факультету. Провели перевірку готовності гуртожитку до прибуття здобувачів вищої освіти після канікул на очне навчання. Звернули увагу на готовність укриття і ізоляторів, а також, обговорено ініціативу студентської ради щодо створення в гуртожитку зали відпочинку.

   25 січня відбулось перше в новому році онлайн-засідання деканату зі старостами академічних груп 1-6 курсу. Метою зустрічі було обговорення освітнього процесу у другому семестрі 2023-2024 н.р. Декан факультету відмітив, що було затверджено новий склад клінічної ради, затверджено положення про раду та заплановано засідання вже в цьому місяці.
   Також, Микола Іванович закцентував увагу на посиленні проведення профорієнтації серед випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, технікумів і коледжів та проведенні факультетського Дня відкритих дверей 1 березня поточного року.

   Далі про стан готовності до початку навчального семестру доповіли завідувачі кафедр. Весняний семестр буде напрочуд насичений заняттями, кафедри факультету забезпечують навчальний процес на чотирьох факультетах університету, матеріально-технічна база, науково-педагогічні працівники та допоміжний персонал готові зустріти здобувачів освіти.

 

 

 

   Заступник декана Сергій Деркач зазначив що вже сформовано список відкритих лекцій на весняний семестр, звернув увагу присутніх на виконання інструкції для НПП під час повітряної тривоги, наказ №17 від 09.01.2024 про щотижневий контроль відвідуваності студентами занять.

   Заступник декана Юрій Жук зазначив що 16 та 19 лютого відбудеться захист матеріалів виробничої практики студентами 6 курсу; 29 лютого відбудеться олімпіада з ветеринарної медицини та ветеринарної гігієни теоретична складова, а 4 березня практична складова; про створення коворкінг зони для студентів у вестибюлі навчального корпусу № 12.

   Заступник декана Тарас Савчук звернув увагу завідувачів кафедр на необхідності проведення виховних годин зі студентами наставниками академічних груп на початку семестру.

   На засіданні було розглянуто та узгоджено план роботи факультету на лютий місяць. Наголошено, що кожен завідувач кафедри має тримати під особистим контролем освітній процес, здійснювати моніторинг стану захворюваності НПП і допоміжного персоналу.

   Декан дав доручення завідувачам кафедр провести робочі засідання у своїх колективах, донести відповідну інформацію до кожного співробітника. Побажав усім міцного здоров’я, швидкої перемоги та мирного неба над головою.

Слава Україні!

Максим Жуковський,
секретар розширеного деканату

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook