Готуємося до початку нового начального семестру

31 січня 2024 року

Незабаром розпочинається другий навчальний семестр для студентів. З метою обговорення питань організації освітнього процесу на гуманітарно-педагогічному факультеті було проведено онлайн-зустріч зі студентами-першоркурсниками спеціальності «Професійна освіта».

Завідувач кафедри педагогіки Руслан Сопівник привітав студентів з успішним за академічними показниками завершенням осіннього навчального семестру і побажав утримувати такий високий рівень і в подальшому. Особливу увагу очільник кафедри звернув на профорієнтаційну діяльність і нагадав студентам, що ще є можливість відвідати свої школи та ліцеї і поспілкуватися з випускниками, запросити їх на навчання за спеціальністю «Професійна освіта».

Наставник групи Світлана Виговська акцентувала увагу студентів на термінах навчання протягом весняного навчального семестру та екзаменаційної сесії, а також розкладі навчальних занять. Обговорювалось також питання можливості оформлення певним категоріям студентів документів на соціальну стипендію. Наголошено на неухильному дотриманні правил безпеки під час навчання та проживання в гуртожитку, а також під час повітряної тривоги.

Протягом зустрічі студенти мали можливість поставити питання і отримати на них вичерпні відповіді.

 

Наставник групи ПО-23001б
Світлана Виговська

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook