ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В КИЇВСЬКІЙ СШ № 246

31 січня 2024 року
      Поки канікули добігають кінця і студенство готуюється до наступного навчального семестру, викладачі кафедри працюють з потенційними абітурієнтами. Так, 24 січня 2024 року відбувся цікавий захід із професійної орієнтації, який провела доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, Анастасія Володимирівна Кириченко. Цього разу її аудиторією стали школярі 11-х класів київської середньої школи № 246.
Бажаючі вступити до Національного університету біоресурсів і природокористування України вже долучили до своїх знань важливу інформацію про всі переваги цього навчального закладу.
На профорієнтаційному заході їм розповіли про різноманітні можливості, які пропонує університет: вибір спеціальностей та напрямків підготовки, участь у міжнародних програмах і співпраця з іноземними навчальними закладами, вартість освіти, а також перспективи працевлаштування після завершення навчання.
 Розглядаючи можливість вступу на економічний факультет школярів зацікавила спеціальність 076 "Підприємництво та торгівля", випускники виявили надзвичайний інтерес до перспектив навчання. Особлива увага була приділена аналізу предметів, які будуть вивчатися під час навчання, особливостей проходження як навчальних, так і виробничих практик.
 
Доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності
Ольга Томашевська
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook