Початок навчального семестру на порядку денному старостату факультету тваринництва та водних біоресурсів

31 січня 2024 року
  Для ефективної роботи кожного підрозділу університету потрібна злагоджена і організована робота усіх членів колективу. Лише спільною працею можна досягнути бажаних результатів.

Саме тому, 30 січня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, на передодні початку нового навчального семестру відбулася зустріч адміністрації факультету зі старостами академічних груп.
  На початку зустрічі декан факультету Руслан Кононенко привітав усіх присутніх та зауважив на важливості навчання у цей нелегкий час для нашої країни і на відповідальності кожного за майбутнє України!
  Руслан Володимирович ознайомив всіх присутніх із подіями які відбулися на факультеті за період канікул у студентів, зокрема на минулому тижні відбувалася акредитація ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», здійснено косметичні ремонти в аудиторіях та кімнатах гуртожитку.

  Декан факультету окремо звернув увагу студентів на дотриманні академічної доброчесності, неприпустимості нестатутних відносин, завершення ліквідації академічної заборгованості, дотримання порядку дій у випадку повітряної тривоги, а також щодо санітарно-епідеміологічної ситуації.
  Заступник декана з навчальної роботи Микола Войналович довів до відома присутніх старост академічних груп графік навчального процесу на весняний семестр та наголосив, що студенти всіх груп на факультеті навчатимуться в очному форматі, лише вибіркові дисципліни для магістрів 1 року навчання читатимуться у дистанційному форматі.

  Заступник декана з навчально-виховної роботи та соціальних питань Василь Бочков закцентував увагу на дотримання правил проживання студентів у гуртожитку під час воєнного стану, оформлення документів для отримання соціальних стипендій студентами пільгових категорій, нарахування додаткових балів до академічного рейтингу.

  На старостаті був проведений ретельний аналіз у розрізі кожної академічної групи, по кожному студенту, де перебувають студенти, які є поточні проблеми тощо. Всі старости прозвітували про стан справ у підопічних групах.

  Окрім того, на старостаті були розглянуті та обговоренні питання ліміту стипендіального забезпечення, комунікації між студентами і викладачами та інші актуальні питання.
  На завершення зустрічі, декан Руслан Кононенко зауважив, що заради якнайшвидшої перемоги кожен має працювати на своєму місці і виконувати ту роботу, яка йому посильна, а основна робота для студента – це навчання!

  Тож разом, думаючи про майбутню відбудову нашої країни та зміцнення її економіки, маємо організовано і злагоджено продовжувати навчання заради нашої спільної перемоги!

 

Софія ВЕРНИДУБ,
голова сенату студентської організації
факультету тваринництва та водних біоресурсів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook