Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму на презентації Академії сільського розвитку

31 січня 2024 року

    Співробітники кафедри готельно-ресторанної справи та туризму долучилися до роботи ГО «Спілки сільського зеленого туризму України» в межах заходу Презентації Академії сільського розвитку.


      Учасниками заходу стали члени Спілки сільського зеленого туризму України, власники гостинних сільських садиб, власники бізнесу в сільській місцевості, представники законодавчого, національного та регіональних органів влади, територіальних громад, освіти та науки, західні експерти, громадські організації, донори, медіа, здобувачі вищої освіти спеціальності «Туризм».

    З вітальним словом виступив Володимир Васильєв, Голова Спілки СЗТ України, співголова експертної ради Академії сільського розвитку, експерт-дорадник з розвитку сільських територій, маркетингу та сільського туризму (м. Київ, Україна) зазначивши, що Академія сільського розвитку є освітньою інституцією і покликана допомогти сільським родинам здійснювати підприємницьку діяльність та надавати освітні послуги.
    Мар`яна Олеськів, Голова Державного агентства розвитку туризму України, співголова експертної ради Академії сільського розвитку Спілки СЗТ України, (м. Київ, Україна) наголосила на важливості і значущимості сільського зеленого туризму на сьогоднішній день та актуальності роботи Академії сільського розвитку. Зелений туризм буде корисним для села в плані економічного та культурного розвитку. В кожного туриста буде чудова можливість гарно відпочити - головне недорого.

     Наталя Венгерська, членкиня експертної ради Академії сільського розвитку Спілки СЗТ України, кандидатка економічних наук, доцентка кафедри міжнародної економіки, природних ресурсів та економіки міжнародного туризму ЗНУ (м. Запоріжжя, Україна) презентувала Академію сільського розвитку ГО «Спілка сільського зеленого туризму України», основні напрями її роботи в умовах воєнного стану та поствоєнного відновлення.


      Акцентовано увагу було і на освітніх заходах, до яких можна долучатися. Це різноманітні – вебінари, тренінги, курси, конференції, семінари, хакатони, експертні консультації, обміни, візити, стажування, проєкти, гранти та ін. Крім того, експертом і тренером Академії сільського розвитку є член кафедри к.е.н., доцент Ірина Кудінова.
   Академія сільського розвитку буде реагувати на виклики, тренери будуть надихати, мотивувати, навчати, діяти по-новому та співпрацювати в просуванні сільського зеленого туризму в Україні, який зараз є одним з найефективніших шляхів відновлення і жінок з дітьми, і військових, які перебувають на реабітації.
      Щира подяка всім причетним за участь, модерацію та яскраві виступи!

Ірина КУДІНОВА,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook