СЕРГІЙ ЛОБАЧЕВ ДЛЯ ОПАНУВАННЯ ФАХУ ОБИРАЄ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ «АГРОІНЖЕНЕРІЯ»

1 лютого 2024, 10:08
м.Київ

  ·         Розкажіть кілька слів про себе.

— Зараз я навчаюся у випускному класі Васильківського ліцею, що на Черкащині, хочу стати професійним фахівцем інженерної галузі аграрного виробництва, до якої давно маю зацікавленість. Полюбляю займатися спортом, зокрема, футболом, волейболом та легкою атлетикою. Беру активну участь у спортивних змаганнях на рівні ліцею та району, маю нагороди за призові місця. Ще з початку навчального року, для подальшого навчання я розглядав кілька університетів і намагався вибрати саме той, який надасть мені найбільше можливостей осягнути і опанувати спеціальність «Агроінженерія». В результаті свого вибору я визначився, що буду отримувати вищу освіту на механіко-технологічному факультеті НУБіП України.

·         Що слугувало причиною вашого вибору?

— Спочатку, я прислухався до розповідей знайомих моїх батьків, які, у свій час, закінчували факультет механізації сільського господарства Національного аграрного університету і зараз працюють у менеджменті провідної аграрної компанії Titan Machinery. Знайомі досить яскраво описували можливості факультету, його матеріальну базу, освітні підходи і традиції. Минулого року мій товариш вступив на навчання до механіко-технологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України. Він детально розповідав мені про активне студентське життя факультету, виробничі семінари і зустрічі з цікавими людьми. Ці чинники стали визначними у моєму виборі закладу навчання. Звичайно, я також проглядав багато інтернет-джерел стосовно інформації про університет і факультет, усвідомлював відгуки випускників та роботодавців, високі рейтинги, матеріально-технічну базу – і впевнився у своєму виборі.

·         Яким ви бачите ваше навчання на факультеті?

— Я, взагалі, людина активна, не боюся складнощів і впевнено йду до мети, тож хочу отримати якісну освіту бакалавра, потім осягнути освітній ступінь магістра, а в подальшому є задуми працювати у престижній аграрній компанії. Я знаю, що факультет має потужну раду роботодавців, до якої входять вітчизняні та іноземні компанії, тож перспектива цілком реальна. Крім навчального процесу буду активно займатися спортивною діяльністю, брати участь у змаганнях та піднімати рівень своєї особистості.

·         Як ви виготуєтесь до вступної кампанії?

— Хоча, наразі, умови вступної кампанії, на жаль, остаточно невідомі, я наполегливо готуюся до складання Національного мультипредметного тесту. Переживаю, щоб під час складання тесту не було повітряної тривоги, оскільки, в такому разі, існує підозра, у повторному складанні тесту в умовах додаткової сесії. Для максимального використати своїх можливостей вступника – проходжу навчання на підготовчих курсах НУБіП України, які дають додаткові бали до вступного рейтингу і також буду брати участь у Всеукраїнських олімпіадах вступників, які організовує університет.
  Впевнений, що всі випускники шкіл, наразі, знаходяться у стресових обставинах спричинених війною. 
Щиро бажаю абітурієнтам вдалого вступу і фахового зростання під мирним небом України.

·         Бажаємо успіхів у реалізації ваших планів та швидкої Перемоги нашого народу.


Розмовляв Ігор Сівак,
доцент кафедри сільськогосподарських машин та
системотехніки імені академіка П.М. Василенка

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook